Zanni s-a enervat extrem de tare din cauza unor afirmații pe care le-a făcut fostul Războinic, Sorin Pușcașu, iar el nu a ezistat să își exprime punctul de sincer de vedere, ca de fiecare dată. Protejatul lui Alex Velea a reușit să demonstreze că iartă, dar nu uită persoanele care i-au greșit la un moment dat în viață.

Zanni, sincer până la capăt

Dacă fanii lui Zanni ar fi rugați să îl caracterizeze pe marele câștigător al sezonului trecut de la Survivor România, cu siguranță cei mai mulți dintre ei ar spune că este sincer. De ce? Ei bine, deoarece în cadrul emisiunii care pe atunci se difuza la Kanal D, a reușit să spună de fiecare dată lucrurilor pe nume și astfel să le câștige simpatia celor de acasă. Tânărului nu i-a păsat că persoanele din echipa lui se supărau din cauza părerilor sale, având în vedere că el spunea mereu adevărul.

Recent, acesta a făcut o serie de afirmații despre Sorin Pușcașu. Se pare că acesta s-ar fi supărat din cauza faptului că cei de la Pro TV nu i-au oferit lui postul de prezentator al emisiunii Extrashow Survivor, iar Zanni nu a putut să nu comenteze acest aspect. Protejatul lui Velea și-a amintit de felul în care fostul concurent de la Survivor se comporta cât timp era în concurs și nu a putut să nu le aducă în discuție.

Având în vedere aceste cuvinte dure, fanii stau cu sufletul la gură să vadă dacă Sorin Pușcașu îi va da replica sau dacă va lăsa întreaga situație așa cum a picat.

“Îmi dau carnea și oasele, asta era vorba lui Sorin. Să moară familia mea, cel mai inutil membru de la Survivor, cel mai varză, dar c.

Spunea: ‘Pe terenul ăsta îmi dau carnea și oasele, mamă, câte fac!’. Și pe traseu, după 2 secunde, gen se îneca, se împiedica, cădeau alea pe el. Cel mai inutil… Sorin de la Războinici. Cel mai inutil, cu gura cea mai mare. Băi, deci dacă nu îl știai și dacă nu știai cât de varză e pe traseu, îl credeai.

Ziceai: ‘Mamă, uite pe ăsta cum promite!’. Și era cel mai cărămidă. Am auzit că a dat niște declarații când a auzit că eu sunt prezentator la Survivor, pe ProTV, că de ce a primit ăsta rolul, că eu eram mai bun. Unde erai, mă, tu mai bun? Că te sparg”, a spus Zanni în vlogul său.

Citeste si:
Ce a învățat Remus Boroiu în urma participării la Survivor. Cum a...
Ce a învățat Remus Boroiu în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Februarie 2022 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.