Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor România, în urmă cu doar săptămâni, iar de atunci vedeta a tot făcut declarații controversate legate de foștii ei colegi de care nu a fost atât de apropiată, dar și despre o posibilă revenire a sa în concurs, deși oamenii de acasă nu au susținut-o prin intermediul voturilor.

Andreea Tonciu s-ar întoarce la Survivor

Deși o mulțime de oameni a spus că Andreea Tonciu nu era potrivită pentru acest format al emisiunii, ci că mai degrabă ar fi optat pentru alte show-uri de televiziune, ea consideră că a fost cu adevărat potrivită pentru această competiție și că România o vrea acolo și, cine știe, poate se întoarce. Ar fi pentru prima dată în istoria emisiunii când s-ar întâmpla una ca asta, ceea ce înseamnă că este foarte puțin probabil.

Bruneta a recunoscut că nu era pregătită din punct de vedere sportiv, deoarece probele pe care trebuie să le facă nu sunt atât de simple pe cât par din fața micilor ecrane. Ceea ce regretă, însă, este faptul că nu s-a putut adapta și înțelege cu persoanele din echipa ei, despre care nu și-a făcut o părere bună și cu care se certa zilnic, printre care se află CRBL și Emil Rengle.

“Normal că aveam ce să caut la Survivor. Și cine știe, poate mă întorc la Survivor, că România mă vrea și trebuie să le facem pe plac telespectatorilor. Sinceră să fiu, pe plan sportiv nu pot să zic că eram foarte pregătită. Recunosc că probele sunt destul de grele, traiul acolo este foarte greu, dar orice are adaptare. Mie îmi pare sincer rău că nu am putut să mă adaptez cu oamenii cu care am trăit acolo. Credeți-mă că sunt de foarte mult timp în showbiz, dar așa suflete rele și reci nu am văzut în viața mea. În afară de Otilia, Roxana și Zmărăndescu care nu prea se băga”, a spus Andreea Tonciu, la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Februarie 2022 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.