Delia a trecut prin multe momente ciudate de-a lungul vieții sale, dar unul de care a avut parte în timpul unei înmormântări a lăsat-o, pur și simplu, cu gura căscată. Vedeta a vorbit despre acest lucru, în cadrul podcast-ului unde a mers alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, și anume cel moderat de Codin Maticiuc.

Delia a rămas mască

Delia este una dintre cele mai iubite și îndrăgite artiste de la noi din țară. Are mii de fani și milioane de vizualizări la piesele pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale. Vedeta și-a făcut deja un nume și sunt o mulțime de persoane care deși nu o știu atât de bine, ar da orice să facă o poză cu artista. De cele mai multe ori, cântăreața refuză să se pozeze oriunde și oricum cu fanii ei, dar are și motive întemeiate pentru a face asta.

În cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc, Delia a mărturisit că în timp ce se afla la înmormântarea cuiva, o persoană anume a venit la ea și i-a mărturisit că îi pare rău de cele întâmplate, dar se bucură că a întâlnit-o și își dorește o poză cu ea. Acest moment a fost unul șocant pentru partenera de viață a lui Răzvan Munteanu, mai ales luând în considerare contextul.

„Ți s-a întâmplat la o înmormântare? Ți-a cerut și poză? Nu...”, i-a zis Codin Maticiuc.

Ba da, a zis că...dacă putem să facem o poză”, a răspuns Delia.

Erați amândoi la același mort?”, a mai întrebat Codin.

Deci eram la aceeași înmormântare, se terminase..și a zis ”îmi pare rău pentru, dar mă bucur că v-am cunoscut, faci și cu mine o poză?”, a mai zis Delia.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Februarie 2022 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.