După ce Vlad Gherman a confirmat relația cu Oana Moșneagu, colega lui de platou, multă lume a fost curioasă să afle care a fost adevărata reacție a fostei sale partenere de viață cu care a avut o relație de aproape zece ani, Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman a dat din casă

După câteva luni în care a suferit, a lansat o piesă în care și-a exprimat durerea și în care a slăbit mai bine de șapte kilograme, a răsărit soarele și pe strada lui Vlad Gherman. Actorul și-a găsit liniștea în brațele Oanei Moșneagu, una dintre colegele sale, dar a preferat să țină relația ascunsă un timp, deși pentru fanii lui era clar că tinerii sunt împreună.

Fanii lor au vrut să știe clar, direct de la sursă, cum a reacționat Cristina Ciobănașu în momentul în care a aflat că fostul ei iubit este cu cineva. Vlad Gherman nu a evitat să ofere un răspuns la această întrebare și a mărturisit că fosta lui iubită a fost prima care a aflat și că așa i s-a părut corect, mai ales că ei încă lucrează împreună și i-ar fi fost greu să ascundă lucrul acesta pentru prea mult timp.

Actrița s-a bucurat pentru ei și l-a luat în brațe, pentru a-l felicita sincer, dar l-a întrebat și dacă este în regulă, având în vedere episoadele dure pe care le-a trăit, după separare.

“Cum să reacționeze? Ea a fost prima căreia i-am spus despre relația dintre mine și Oana, mi s-a părut fair, fiind și contextul că lucram în același serial. S-a bucurat, adică chiar s-a bucurat, m-a luat în brațe și mi-a zis că se bucură pentru mine. M-a întrebat cum sunt, dacă sunt ok.”, a povestit Vlad Gherman, pentru Happy Channel


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.