Soția lui Cătălin Zmărăndescu și-a dat cu părerea despre reacția violentă a soțului ei din cadrul emisiunii Survivor România. Luiza i-a luat apărarea partenerului ei de viață, spre surprinderea tuturor. Ea își cunoaște cel mai bine soțul și știe că nu ar fi reacționat în felul în care a făcut, dacă nu ar fi fost provocat.

Zmărăndescu, apărat de soția sa

Având în vedere faptul că luptătorul se află în Republica Dominicană fără a avea acces la niciun mijloc de a lua legătura cu cei de acasă, nu are idee nici de cât de tare a fost criticat în mediul online pentru felul în care s-a comportat atât cu cei din echipa din care face parte, cât și cu Războinicii. Felul în care le-a vorbit Alexandrei Duli și Anei Dobrovie a fost cel mai aspru judecat, cei mai mulți fiind de părere că nu ar trebui să îi vorbească în felul acela unei femei, în niciun context.

Soția Faimosului, Luiza Zmărăndescu, a simțit nevoia de a-i lua apărarea acestuia în cadrul emisiunii „La Măruță”. Femeia este de părere că bărbatul ei chiar s-a abținut și că acesta este felul de a se apăra al unui luptător, iar ea nu vede absolut nimic greșit în lucrul acesta.

“Cu mândrie vă spun că el s-a abținut! A fost provocat, de două săptămâni este provocat.(…) Cum vreți să se apere un luptător? Nu mi se pare că a făcut nimic greșit. (…) În primul rând, când ești atacat de 2 domnișoare, trebuie să iei atitudine.

Nu a lovit pe nimeni, eu nu am văzut nicio lovitură. De unde s-a ajuns la lovituri? Suntem la Survivor, nu la Fashion Week. Este junglă, oameni buni! (…) Eu știu ce am acasă, suntem de 9 ani împreună.”, a declarat soția lui Cătălin Zmărăndescu, pentru „La Măruță”.

Luiza a spus că ea știe ce are acasă, mai ales că sunt de nouă împreună. A vrut să scoată în evidență și faptul că i se pare că soțul ei este cel mai puternic de acolo, iar colegii lui nu vor decât să îl elimine din competiție și de aceea se comportă așa cum el. Speră că Zmărăndescu să țină capul sus și să meargă mai departe.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

“Mi se pare că este provocat! (…) Mi se pare că e cel mai puternic de acolo și vor să îl elimine. I-aș spune să țină capul sus și să meargă mai departe. O să fie chibzuit. Când greșește, știe ce are de făcut. O femeie care vrea să fie respectată trebuie să ofere ea respect înainte de toate.

Asta spune multe despre ceea ce s-a întâmplat aseară. (…) A fost provocat, e normal să iei foc, mai ales când e fără mâncare, pat, familie. Cum să le explice lucrul acesta? Șoptindu-le balade? Eu nu am văzut că a încercat să se impună ca lider. Dacă nu aduci puncte, e logic să nu mănânci, trebuie să tragi. Dacă nu ai cu cine să faci echipă?”, a mai spus Luiza Zmărăndescu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Februarie 2022 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.