Oana Moșneagu și Vlad Gherman au vorbit zilele acestea pentru prima dată despre relația lor. Cum a început povestea de iubire dintre cei doi actori, la câteva luni după ce el și Cristina Ciobanașu și-au spus adio spre surprinderea tuturor celor care îi cunoșteau încă de la începutul relației lor. 

Cum a început povestea lor de iubire

Acum doar câteva zile, Vlad Gherman a confirmat relația cu Oana Moșnegu, după o vreme în care fanii au bănuit că formează un cuplu, mai ales că se afișau mai tot timpul împreună și au mers și în câteva vacanțe. Ei bine, ambii au preferat să se bucure în liniște de relația lor și să lase rănile din fostele să se vindece, pentru ca mai apoi să facă publică relația.

Cei doi îndrăgostiți au reușit să se apropie unul de celălalt, într-un moment în care ambii se despărțiseră și aveau nevoie de un umăr pe care să plângă pe umărul cuiva. În timp ce filmau pentru serialul „Adela”, iar imediat după ziua Oanei Moșneagu, lucrurile au început să prindă formă între ei.

„Noi într-adevăr cumva ne-am sincronizat, că ne-am despărțit amândoi. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, plecam la munte, ne întâlneam ba la mine, ba la ei. Ne-am legat așa după ziua ei. Primul semn a fost după ce eu eram răcită, mi-a adus un pachețel cu un ceai, cu o păturică, cu niște lumânări parfumate, a fost foarte drăguț”, au mai spus îndrăgostiții, potrivit cancan.ro.

În calitate de parteneri, aceștia au fost invitați în emisiunea Xtra Night Show, unde au dat detalii despre frumoasa lor relație.

„Stă ea la mine, mai stau și eu la ea, eu la Obor n-am apă caldă, și cu caldura e mai greu”, au mai spus ei, la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Februarie 2022 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.