Emisiunea  „Bravo, ai stil!” își va desemna, la finalul acestei săptămâni, marea câștigătoare. Cele care au șanse egale de a obține titlul de cea mai stilată femeie din România, dar și de a câștiga suma de bani pusă la bătaie sunt Ruxi și Opulență, Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Bella Santiago, dar și Adina Halas.

Ruxi, mărturisiri cu ochii în lacrimi

Având în vedere că mai sunt doar câteva zile până când își vor lua rămas bun de la platoul emisiunii, dar și de la cei de acasă, emoțiile concurentele sunt întinse la cote maxime, iar drept dovadă Ruxi a izbucnit pentru prima dată în lacrimi, în cadrul ediției de seara trecută a emisiunii de la Kanal D.

Concurenta se află încă de la început în concurs și a reușit să demonstreze faptul că este talentată în domeniu, fiind și singura dintre ele care își face singură ținutele și care se implică trup și suflet. La un moment dat, celelalte fete nu aveau încredere că bruneta nu lucrează cu niciun stilist, dar s-au convins în clipa în care ea a creat ținute și pentru o parte dintre ele, acestea obținând la rândul lor steluțe din partea juraților.

Seara trecută, Ruxi și-a deschis sufletul și a povestit anumite lucruri despre care nu a mai avut curajul să discute până acum. Se pare că ea este pasionată încă de mică de haine, dar nimeni nu a crezut la vremea respectivă în ea și în talentul ei, singurul ei refugiu fiind muzica.

M-a luat anxietatea când mă gândesc că vine Finala. Nu am putut să mă bucur de Semifinală din cauză că mă gandesc la Finală. De jumatate de an trăiesc pentru Bravo, ai stil! Viața mea a fost numai Bravo, ai stil! în ultimele 6 luni, nimic altceva în afară de dormit. Totul a fost Bravo, ai stil! M-am implicat foarte mult. Alegerea a fost a mea să mă implic. Am muncit foarte mult și sunt mândră de mine că am reușit să fac chestia asta.”, a declarat Ruxi, la „Bravo, ai stil!”

Citeste si:
Andreea Marin a ajuns să împrumute haine de la fiica Violeta după...
Andreea Marin a ajuns să...

„Sunt foarte mândră când mă uit în spate și îmi aduc aminte de toate momentele și tot ce am muncit, da. M-am descoperit foarte mult pe partea asta stilistică și mereu mi-au placut hainele, dar niciodată n-a crezut nimeni în talentul meu. De mică voiam să fac asta, dar pe vremea noastră, nu exista că ai voie să visezi. Muzica era singurul lucru care mă scotea din vibe-ul ăla. Mă uitam la MTV și îmi dădea șansa să visez. Doamne, ce proastă sunt...pe vremea aia nu exista să vină cineva să te încurajeze. Desenam când eram mică, dar nu îi păsa nimănui. Îmi doresc să văd unde pot să duc în domeniul ăsta.”, a mai zis concurenta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Februarie 2022 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.