Cristi Pulhac a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere prin intermediul unor declarații pe care le-a făcut în cadrul rubricii cu sosurile iuți din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Bărbatul a spus că ar lua-o de soție pe Oana Zăvoranu, iar la câteva zile după difuzarea ediției respective, actrița i-a dat și ea replica.

Care a fost replica Oanei Zăvoranu

Deși este căsătorit de ceva vreme, în jurul lui Cristi Pulhac au roit mereu multe doamne și domnișoare care ar fi dat orice să îi fi partenere de viață. Din păcate pentru ele, acesta are ochi doar pentru soția sa, iar dacă nu ar fi avut-o pe ea, și-ar fi dorit să se însoare cu Oana Zăvoranu, iar această dezvăluire făcută în emisiunea lui Cătălin Măruță i-a lăsat pe telespectatori mască.

"Dacă n-ai fi căsătorit și ai fi obligat să iei de nevastă o vedetă din România, care ar fi aceea?", l-a întrebat Cătălin Măruță.

Oana Zăvoranu a văzut și ea declarațiile fotbalistului și nu a ezitat să îi dea replica. Vedeta a fost flatată de cele auzite, dar a ținut să scoată în evidență și fapul că este o femeie căsătorită și, de asemenea, i-a urat acestuia să fie fericit în căsnicia sa. Îndrăgita actriță a avut o mulțime de pretendenți de-a lungul vieții sale, dar singurul bărbat care are parte de toată atenția sa este Alex Ashraf.

"Sunt flatată, dar sunt măritată. Asta nu înseamnă că nu poți să ai simpatii sau antipatii. Îi mulțumesc mult pentru apreciere, dar repet, sunt măritată. Pretendenți am avut foarte mulți și am și îi doresc să îi fie bine în căsnicia lui.", a declarat Oana Zăvoranu, pentru wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Februarie 2022 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.