Andreea Tonciu a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde printre altele a discutat despre apropierea dintre Tj Miles și Xonia, care ei nu i s-a părut deloc una normală. Bruneta consideră că o parte dintre colegele sale au greșit emisiunea.
 

Andreea Tonciu a răbufnit în direct

Cu riscul de a părea învechită sau cu acela de a fi judecată, Andreea Tonciu le-a luat la rost pe colegele sale care deși au parteneri de viață, au petrecut timp cu alți bărbați în jungla Dominicană. Una dintre cele pe care le-a luat la bani mărunți a fost Laura Giurcanu, care a fost surprinsă stând în apă cu Tj Miles, pe care l-a pozat și alături de Xonia în avion, iar mai apoi a arătat imaginea respectivă în direct, la TV.

“Fetele astea au greșit emisiunea, au venit la jungla iubirii. Eu vreau să demonstrez anumite lucruri. Noi nu ne-am dus la jungla iubirii ca să ne combinăm”, a spus Andreea Tonciu în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Sursa foto (c): La Maruta/YouTube

Vedeta s-a arătat a fi foarte nemulțumită de cele întâmplate cât timp a stat ea în tabăra Faimoșilor și mai mult de atât, nu s-a temut să spună lucrurilor pe nume. Nu i se pare deloc în regulă că Laura Giurcanu și Xonia s-au apropiat de colegii lor, considerând că au greșit emisiunea și că nu sunt la „jungla iubirii”, ci la Survivor România.

“Ți se pare normală poza asta? Xonia și TJ Miles erau îmbrățișați. Vreau să punctez altceva. Mi s-a părut foarte funny și am făcut poze. Și băiatul a ținut mâna pe piciorul ei. Nu sunt nebună, Cătălin!”, a mai spus Andreea Tonciu.

Nu doar Andreea Tonciu a remarcat o apropiere suspectă între Tj Miles și Xonia, ci și Roxana Ciuhulescu care a abrobat cele spuse de fosta ei colegă de echipă.

“TJ Miles era cu mâna între picioarele Xoniei, că na… în somn știi cum e îți mai alunecă mâinile. Pot sa confirm tot ceea ce a zis Andreea, era o apropiere evidentă între Xonia și TJ Miles, să mai spun și că era cu mâinile pe ea? Dacă ar fi continuat împreună în emisiune, probabil ar fi ieșit o relație frumoasă între ei. Când a plecat Xonia, a apărut Laura, cred că o plăcea TJ pe Laura”, a spus Roxana Ciuhulescu, potrivit fanatik.ro.

Citeste si:
Atacuri cu bomba la Ierusalim: cel puțin 15 răniți. Prima ipoteză a...
Atacuri cu bomba la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Februarie 2022 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.