Soția lui CRBL nu a mai suportat să audă toate acuzațiile grave pe care le-a primit partenerul ei de viață din partea Andreei Tonciu, fosta concurentă de la Survivor România și a sărit în apărarea lui. Ce mesaj a transmis Elena!

Soția Faimosului a sărit în apărarea lui

Înainte ca Andreea Tonciu să fie eliminată din cadrul concursului de la Pro TV, aceasta a avut o ceartă destul de mare cu CRBL, cel care i-a fost coleg de echipă. În timpul acesteia, vedetele și-au aruncat cuvinte grele, iar bruneta și-a făcut o părere nu tocmai bună despre rivalul ei. A afirmat despre acesta că nu se poate numi bărbat având în vedere felul în care s-a comportat cu ea și că îi este frică să se gândească la modul în care se comportă el acasă cu familia sa.

Imediat după ce a ajuns în țară, a continuat să facă acuzații dure la adresa foștilor ei colegi de la Survivor cu care nu s-a înțeles deloc și printre care s-a aflat, așa cum era de așteptat, și CRBL. Auzind cuvintele dure ale Andreei Tonciu, soția Faimosului a simțit nevoia să își exprime punctul de vedere prin intermediul unui apel video, în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță, la Pro TV.

„Este părerea ei, părerile sunt împărțite. Oamenii simt, oamenii văd, oamenii votează. Știm cu toți cum este Andreea Tonciu. Fiecare dintre concurenți nu a fost dus cu forța acolo, fiecare a ales, a decis, și-a asumat. Nu este o emisiune de modelling, de fashion, este o emisiune de supraviețuire.”, a spus Elena, soția lui CRBL.

„Știu ce am acasă, suntem de 15 ani împreună. Nu e ca și cum vine cineva și îmi spune. Am văzut și eu la tv ce a fost. Săracii, mă uitam la ei și mă rugam măcar să mănânce. E o persoană care spune exact ce gândește, spune exact pe față. Adevărul mi se pare de valoare, dar adevărul doare.”, a mai zis femeia.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.