Ruxi și Opulență este una dintre finalistele emisiunii “Bravo, ai stil!”, dar și singura concurentă a acestui sezon care și-a făcut singură ținutele și care se și pricepe foarte, foarte bine la acest domeniu. Încă din primele zile de filmări, cei trei jurați au fost surprinși de alegerile vestimentare pe care le-a făcut, de creațiile sale, iar aceste lucruri nu au putut decât să o bucure pe influenceriță.

Ruxi a vorbit despre experiența Bravo, ai stil

Au trecut luni bune de când Ruxi își dă silința să demonstreze că este cea mai bună dintre concurentele emisiunii de la Kanal D. Acum, se află deja în finală și speră ca fanii ei care au votat-o până acum să facă același lucru și acum, pentru că are mare nevoie de ei. Influencerița a oferit și un interviu în care a vorbit despre experiența pe care a trăit-o.

“Bravo, ai stil! este un proiect care m-a făcut să mă descopăr pe mine însămi, să îmi descopăr alte calități creative. Mi-am dat seama că pot face mai multe lucruri decât credeam. În acest proiect am trecut prin toate stările, de la oboseală, pentru că m-am implicat foarte mult în crearea momentelor și ținutelor mele, până la provocări creative, fizice, psihice. A fost un amalgam de stări, trăiri, situații, dar așa se face performanță.”, a declararat Ruxi, pentru fanatik.ro.

Cei de acasă au apreciat foarte tare faptul că Ruxi își face ținutele de una singură, iar concurenta a spus râzând că ar putea deveni taximetrist după aceste luni de competiție, pentru că a alergat foarte mult pentru a face rost de materiale de care avea nevoie pentru a-și face piesele pe care le-a purtat ediție de edișie.

„Aș putea să devin taximetrist după experiența Bravo, ai stil! , pentru că am fost tot timpul în mașină, am alergat să iau materiale, să cumpăr accesorii, să le duc la croitorie. Am stat foarte multe nopți în atelier, m-am implicat, am cusut ce puteam; decorațiuni pe ținute, accesorii. Aș repeta experiența, pentru că, oricât de greu ar fi, dacă ai în minte scopul pentru care ești acolo, greutățile trec mai ușor, nu le mai bagi în seamă. Aș mai participa la Bravo, ai stil! ca să fac ținute și mai șmechere, mai evoluate.”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Citeste si:
Vlad Prioteasa, fondator Gift Idea, ne povestește cum este...
Vlad Prioteasa, fondator Gift...

Mai mult de atât, vedeta i-a caracterizat și pe cei trei jurați ai emisiunii. Despre Raluca Bădulescu influencerița crede că este o femeie rebelă, despre Maurice Munteanu a afirmat că este erudit, iar despre Tibi Clenci faptul că este empatic.

„Raluca Bădulescu este rebelă, Maurice Munteanu este erudit, mega cult, Tibi Clenci este empatic. Mi-a fost teamă puțin de Maurice Munteanu, îl vedeam la televizor că putea fi dur în comentarii și m-am gândit că va mătura pe jos cu noi. Dar este în realitate un om foarte liniștit și blând.”, a adăugat Ruxi.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Februarie 2022 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.