Andreea Tonciu a fost eliminată zilele trecute din cadrul competiției Survivor România, după ce o parte dintre colegii săi au decis că nu mai poate continua și au nominalizat-o. Aceștia au spus despre ea, cu alte cuvinte, că era una dintre verigicile slabe ale echipei din punct de vedere sportiv și că trăgea echipa în jos și din punct de vedere social. 

Andreea Tonciu, despre Survivor România

Se pare că telespectatorii au fost de acord cu Faimoșii, așa că nu i-au oferit voturile de susținere vedetei, fiind astfel nevoită să își ia la revedere de la colegii ei alături de care nu a apucat să stea prea mult tmp. Deși nu au avut timp să se cunoască, Andreea Tonciu își făcuse o mică alianță cu două dintre colegele sale cu care avea puncte comune și alături de care purta lungi discuții în nopțile în care niciuna dintre ele nu reușea să adoarmă.

„Cred că s-a văzut că de-a lungul zilelor petrecute la Survivor, m-am înțeles bine cu Roxana cu care am rezonat deoarece amândouă suntem mame și am împărtășit același dor de acasă și cu Otilia, care mi-a devenit ca o soră. Stăteam mereu împreună, m-a înțeles când îmi era mai greu și mi-a fost aproape în fiecare noapte când nu puteam să dorm.”, a povestit Andreea Tonciu, potrivit fanatik.ro.

A fost una dintre cele mai grele provocări pe care le-a acceptat de-a lungul timpului, cel mai greu fiindu-i vedetei să suporte dorul de casă, dar mai ales dorul de fetița sa care a suferit alături de ea și a trăit fiecare moment din fața televizorului. Faimoșii au observat și ei că lipsa celor dragi o afectează pe colega lor și de aceea au și nominalizat-o unii dintre ei, care au spus clar că nu o văd capabilă de a se adapta în jungla Dominicană.

„Doamne, am simțit că nu mai pot de dorul ei. Mă gândeam cum doarme, dacă mănâncă, dacă se simte bine… în fiecare moment îmi zbura gândul doar la ea.”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.