Au mai rămas doar câteva zile până la marea finală a emisiunii „Bravo, ai stil!”, iar în acest punct al competiției, concurentele încearcă să dea tot ceea ce au ele mai bun și să aducă în atenția celor de acasă, dar și a juraților ținute care mai de care mai interesante. 

Ruxi, revoltată la testimoniale

Mai mult de atât, vedetele au nevoie de susținerea telespectatorilor, fiindcă ei sunt singurii care pot alegere câștigătoarea titlului de cea mai stilată femeie din România, dar și a premiului în valoare de 100.000 de lei. Vedeta despre care fanii competiției sunt de părere că merită acest premiu este nimeni alta decât Ruxi și Opulență care nu doar că a avut niște ținute de nota zece, dar a ieșit și pe prima poziție în ceea ce privește voturile telespectatorilor.

Seara trecută, Ruxi a avut o altă ținută demne de toate aplauzele care s-a bucurat de cele trei steluțe din partea juraților. La un moment dat, Maurice Munteanu nu s-a putut abține să nu facă anumite precizări legate de câteva dintre afirmațiile pe care concurenta le-a făcut la testimoniale, conform cărora jurații i-ar acorda note bune și steluțe uneia dintre ele care nu le merită și care este mereu favorizată, fiind în mod clar vorba despre rivala sa, Viviana Sposub.

"Sinceră ești, Opulență? Un om sincer? Dacă ai ceva de comentat, lătrat, remarcat, să o faci de față cu toată lumea. Să ne spui nouă în față dacă ai ceva de spus. Mai auzim și noi lucruri și de aceea te-am întrebat. Am aprecia dacă aceste chestiuni ar fi puse pe masă.", i-a spus Maurice Munteanu lui Ruxi.

"Au fost discuțiile în platou, cum au răbufnit și fetele. Când simți că ținuta ta a fost bună ca a unei fete care a luat, dar nu știu despre ce se vorbește.", a zis Ruxi.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.