Dan Negru a fost sincer în fiecare interviu pe care acesta l-a acordat de-a lungul timpului. Ei bine, recent, „Regele audiențelor” a vorbit despre televiziunea din țara noastră, despre mai multe vedete, dar și despre colegii săi de breaslă despre care, în toți acești ani de carieră, a reușit să își facă o părere pe care nu se teme să și-o exprime. 

Dan Negru, despre televiziunea din România

Având în vedere anii ce carieră pe care Dan Negru îi are în spate, acesta a reușit să ia contact cu sute de artiști de la noi din țară pe care i-a avut ca invitați în cadrul emisiunilor pe care le-a moderat. Acesta a vorbit sincer despre felul în care încerca să se adapteze în fiecare situație, mai ales că generațiile se schimbau și că descoperea frumusețea fiecărui om în parte.

Lumea este într-o continuă evoluție, iar Dan Negru a prins și perioda în care principala sursă de informare a oamenilor era televizorul, dar se descurcă destul de bine și acum, când există atât de multe moduri în care oamenii ajung foarte simplu la informații.

„I-am prezentat pe Dan Spătaru și Stela Popescu, după cum i-am prezentat pe Selly sau Smiley. Fiecare generație are strălucirea ei. Nu cred în teoria că cei de dinainte aveau calitate și cei de acum sunt lipsiți de farmec. Problema celor de acum e abundenţă, pentru că au apărut multe medii de exprimare – online, streaming, Tik Tok, YouTube, TV, de toate. Înainte exista doar televizorul. De asta ideea de golden age. Chiar și în televiziune, astăzi sunt zeci de posturi TV cu sute de prezentatori, pe când în golden age, în anii 1990-2000, existau doar două-trei televiziuni. De asta Esca, Răduleasca, Negru sau Brenciu suntem branduri pe care publicul le asociază cu TV-ul. Pentru că venim din golden age-ul televiziunii românești. Abundenţa e problema generației de acum. Azi poți să fii celebru fără TV, doar cu ajutorul online-ului, ba chiar poți să intri în Parlament fără să te susțină vreo televiziune”, a declarat Dan Negru, pentru viva.ro.

La un moment dat, și-a exprimat opinia și despre cunoscutele prezentatoare, Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, fiind de părere că nu s-au născut încă persoanele care să reușescă să le înclocuiască. A prezentat alături de ambele și a spus despre ele că sunt caracterizate de generozitate, în clipa în care se află pe scenă.

„Există azi vreo vedetă TV feminină care să le fi luat locul? Televiziunea azi nu mai are puterea să construiască branduri așa cum o făcea în golden age. Nici show-urile TV din România nu mai sunt cele care să pună în valoare astfel de
personalități. Italia, Spania, America încă au divertismentul clasic bazat pe varietăți TV, dar la noi genul ăsta de format TV a dispărut. Așa că au dispărut și vedetele de felul Andreea sau Mihaela. Am prezentat cu ambele și pe amândouă le caracterizează generozitatea pe scenă”, a mai spus prezentatorul, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Andreea Marin a fost afectată de divorțul de primul soț: „Brusc,...
Andreea Marin a fost afectată...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.