Zilele trecute, Mimi a fost invitată în cadrul podcast-ului moderat de Cătălin Măruță, unde a vorbit și despre fostul ei partener de viață, Sebastian Dobrincu. Influencerița l-a acuzat pe acesta că ar fi înșelat-o cu Ioana Ignat, cea care este partenera lui de viață și în ziua de astăzi.

Sebastian Dobrincu, enervat din cauza declarațiilor fostei iubite

Despărțirea de tânărul afacerist a afectat-o extrem de tare pe Mimi. Vedeta a suferit extrem de tare, mai ales din cauza faptului că relația lor el a vrut să o țină ascusă, iar lucrul acesta s-a întâmplat mai bine de un de de zile, iar alături de fosta concurentă de la Vocea României s-a afișat încă din prima clipă. Influencerița a fost profund dezamăgită și nu s-a temut să își exprime punctul de vedere în fața tuturor.

Așa cum era de așteptat, mărturisirile sale au ajuns și la fostul ei partener de viață, care i-a dat imediat și replica. Sebastian Dobrincu a povestit că influencerița a făcut pe victima încă de prima dată când s-au despărțit, doar pentru a câștiga capital, la îndemnul managerului său. Mai mult de atât, acestuia nu i se pare corect nici faptul că Mimi a afirmat despre el că nu și-a dorit să aibă o relație publică, dar nu a menționat niciodată motivul reticenței sale.

”A pozat în victimă încă de la prima noastră despărțire, la îndemnul managerului ei, pentru a câștiga capital de imagine pe baza unor drame inventate. Mă condamnă că eu nu mi-am dorit să avem o relație publică, dar nu menționează motivul reticenței mele”, a mărturisit Sebastian Dobrincu pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.