Ultimele imagini pe care Loredana Groza le-a postat pe rețelele sociale au devenit subiect de discuție atât în rândul celor care o urmăresc, cât și în rândul unora dintre vedetele de la noi din țară. Faptul că la vârsta sa vedeta se pozează în asemenea ipostaze provocatoare nu este un gest demn de laudă pentru multă lume, inclusiv pentru Dana Budeanu, care a vorbit în cadrul emisiunii sale, ”Verdict”, despre cunoscuta artistă și câteva dintre aparițiile sale de pe internet.

Dana Budeanu, opinie sinceră despre cunoscuta artistă

De când și-a mutat emisiunea pe aplicație, Dana Budeanu nu mai este urmărită de atât de multă lume, dar asta nu o oprește să se ocupe de proiectul său așa cum știe ea mai bine. Vedeta a postat un nou episod în care vorbește și despre fotografiile provocatoare pe care Loredana Groza le-a postat în ultima vreme pe Instagram și pe toate celelalte rețelele sociale, cu riscul ca blondina să se supere rău de tot pe ea.

Dana Budeanu consideră că Loredana Groza nu ar avea niciun motiv să își arate părțile intime pe internet, pentru că face parte din categoria vedetelor care chiar nu au nevoie să procedeze în felul acesta și nici să facă abuz de filtre. Vedeta a spus clar că blondina nu vinde o asemenea imagine și că având în vedere show-urile pe care le face nimeni nu se poate compara cu ea, având astfel locul asigurat la noi în țară.

Rămâne de văzut dacă va primi o replică din partea cântăreței, dar cert este că fanii stau cu sufletul la gură să vadă încotro se va îndrepta totul. Unii pariază pe faptul că va ieși un scandal în toată regula, în timp ce alții îi dau dreptate Danei Budeanu în secțiunea de comentarii.

“Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bucile lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate bucile, țâțele, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față.

Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana. Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. Nu ai nevoie să arăți bucile, țâțele, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram. Tu ai nevoie să nu. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici țâțele pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”, a menționat Dana Budeanu, în Verdict.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2022 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.