Ziua de 26 ianuarie a fost una extrem de importantă pentru Cătălin Zmărăndescu. Faimosul a împlinit vârsta de 49 de ani și chiar dacă este departe de casă, soția acestuia a avut grijă să îi transmită un mesaj foarte, foarte frumos fiind, de asememea, convinsă de faptul că partenerul ei de viață va ajunge până în finală.

Cătălin Zmărăndescu, zi de naștere la Survivor

Deși au trecut doar două săptămâni de la începerea emisiunii Survivor România, aceasta devine din ce în ce mai grea pentru echipa Faimoșilor care a reușit să câștige doar un joc dintre cele șase, ceea ce înseamnă că nu au primit hrană și că din echipa lor au fost eliminate deja două persoane. Ei bine, deși pare extrem de puternic, Zmărăndescu este foarte afectat de întrega situație, iar în ultima ediție a emisiunii, de săptămâna trecută, a vorbit despre înfrângerile suferite cu lacrimi în ochi.

Cea care îl cunoaște cel mai bine și care are încredere în el și în forțele sale este nimeni alta decât partnera lui de viață. Femeia i-a transmis Faimosului un mesaj foarte frumos cu ocazia zilei sale de naștere, în ciuda faptului că el nu are acces la telefon și nu îl poate vedea. Luiza Zmărăndescu se gândește zi de zi la el și este convinsă că soțul său va rezista fiecărei provocări, deși nu îi este deloc ușor, mai ales în lipsa hranei.

„Cu toate că e la depărtare, noi suntem cu sufletul alături de el și știu că și el se gândește la noi. Îl văd psihic destul de pregătit. Este un luptător, într-adevăr înfrângerile nu le digeră prea bine, dar îl vad cu capul sus și știu că o să facă față acestei provocări.

Categoric îl văd până în finală, nici nu mă îndoiesc de acest lucru. Este o persoană cu un psihic foarte puternic, condițiile de acolo cred că sunt unele destul de grele pentru oricine. Din fața televizorului noi putem vedea și judeca oamenii foarte ușor, dar nu este așa, este greu. Dar categoric va rezista. Eu sunt convinsă, știu ce am lângă mine.”, a spus Luiza Zmărăndescu, la Pro TV.

Fiica lui Cătălin Zmărăndescu, deși nu a împlinit nici măcar vârsta de patru ani, își susține și ea tatăl din fața micului ecran.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

„Matilda plânge în fiecare seară și îl susține pe tati. De când a început emisiunea nu pot să o culc mai devreme de 22:30. Și eu plâng de fiecare dată când îl văd, dar sunt sigură că cineva acolo sus are ceva și pentru ei.”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2022 - 08 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.