Săptămâna aceasta, echipa Faimoșilor a pierdut din nou în fața adversarilor și drept consecință a avut parte de un consiliu tensionat, dar și de o eliminare la finalul acestuia. Vedetele au decis ca ar trebuie să plece acasă Andreea Tonciu, Otilia Bilionera sau Robert Niță, prima de pe listă fiind și cea care și-a luat la revedere cu ochii în lacrimi de la colegii ei.

Familia Andreei, mesaj după eliminarea din concurs

Cu doar o zi înainte de eliminarea Andreei Tonciu din concurs, mama acesteia a ieșit în față cu o serii de declarații prin intermediul cărora le-a transmis celor de acasă, care o susțineau pe fiica ei, că Rebecca, fata concurentei de la Survivor, este traumatizată din cauza momentelor prin care trece mama ei și că zilnic plânge de dorul ei.

Mai mult de atât, femeia a afirmat că dacă Andreea ar fi văzut cum se simte fiica ei și cum reacționează când o privește la televizor, nu ar mai fi stat nici măcar o secundă acolo. Din fericire pentru cea mică, Andreea Tonciu nu a primit susținere din partea celor de acasă și a ajuns să fie eliminată din competiție.

Imediat după difuzarea ediției de aseară, cei din familia vedetei au transmis un mesaj pe contul ei oficial de Instagram spunând clar că pe deoparte regretă că s-a ajuns aici, dar pe de altă parte sunt și ei conștienți de cât de greu îi era și fiecare o așteaptă acasă cu brațele deschise, mai ales fiica ei care i-a făcut zilnic câte un desen, din cauza dorului pe care i-l ducea femeii care i-a dat viață și pe care o iubește enorm.

“Pe de-o parte suntem triști, deoarece am văzut-o pe Andreea cu lacrimi în ochi, am văzut-o suferind și nu am putut să îi fim mai aproape, însă de pe altă parte ne bucurăm că urmează să vină acasă. Noi, toți cei care o iubim, știm că a dat tot ce a avut mai bun, că a demonstrat că poate depăși orice provocare, că poate aduce puncte pe traseu și că poate fi o persoană extrem de puternică.

Vă mulțumim tuturor celor care ați simțit că locul Andreei este acasă și care ați trimis atât de multe mesaje de încurajare pentru ea. Abia așteptăm să o revedem și să o strângem în brațe! Până atunci, haideți să o felicităm cu toții pentru această experiență! Bravo, Andreea, hai acasă.”, a fost mesajul de pe contul de Instagram al Andreei Tonciu.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2022 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.