Ziua de 26 ianuarie este una cu o încărcătură emoțională foarte mare pentru Lora, care și-a pierdut mama în urmă cu doi ani. Deși a trecut ceva timp de atunci, vedeta, nu poate trece peste moartea femeii care i-a dat viață, pe care a respectat-o, pe care a iubit-o enorm și de care a fost alături până în ultima clipă.

Doi ani de la moartea mamei Lorei

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lora avea o relație specială cu mama sa. Cele două femei petreceau destul de mult timp împreună și în fiecare an, de ziua femeii de naștere, cântăreața avea grijă ca ea să se simtă cea mai norocoasă din lume. De doi ani, de când nu mai este printre noi, partenerei de viață a lui Ionuț Ghenu nu îi este deloc ușor.

Astăzi, Lora a transmis un mesaj extrem de important prin care le-a mărturisit ce zi tristă este aceasta și cum se simte știind că a pierdut cea mai importantă ființă din viața sa. Deși ultimii ani din viața cântăreței nu au fost unii de care să își aducă aminte cu drag, ea a reușit să învețe ceva din fiecare moment greu și tot pentru mama sa și-a deschis și o afacere în care a creat crema minune pe care o folosește și ea, chiar după rețeta regretatei sale mamei. Mai mult sigur, ar fi mândră de ea dacă ar vedea lucrul acest, dar Lora știe deja lucrul acesta.


„2 ani mama..și am atât de multe să îți spun, am atât de multă nevoie tine, de iubirea ta..26 ianuarie, cea mai grea zi din viața mea. 🖤”, a scris Lora, pe contul ei de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.