Victor Slav, co-prezentatorul „Bravo, ai stil! Celebrities”, a fost invitat în cadrul emisiunii pe care o prezintă Irisha și a făcut câteva dezvăluiri neașteptate cu doar câteva zile înainte de marea finală a emisiunii de la Kanal D. Acesta are și el mari emoții pentru ceea ce urmează, mai ales că este conștient de faptul că decizia stă în mâinile celor de acasă care își susțin preferatele prin intermediul voturilor.

Victor Slav, mărturisiri sincere în fața Irishei

Ediția de Crăciun a competiției a fost una specială, în care copiii celor prezenți au mers în platou, au primit cadouri, s-au întâlnit cu Moș Crăciun și au avut parte de momente speciale alături de părinții lor, singura care a lipsit fiind Sofia, fiica lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu și deși foarte mulți oameni au crezut că micuța a lipsit din cauza mamei sale, lucrurile nu au stat deloc așa.

Sofia a fost nevoită să stea acasă din cauza problemelor de sănătate despre care a vorbit și tatăl ei, în timpul celui mai recent interviu. În mod clar, acestuia i-ar fi plăcut ca și fiica lui să fie prezentă în emisiune, dar nu toate lucrurile în viață depind de el. Se pare că și din acest punct de vedere, Sofia îi seamănă, deoarece și el este destul de sensibil în această perioadă a anului.

Mai mult de atât, a povestit că micuța este o mare fană „Bravo, ai stil!”, doar că este mult prea mică pentru a înțelege ce anume se petrece acolo.

„Exact atunci era bolnavioara (n.r- cand s-a filmat editia de Craciun, cu copii). Oricum noi trecem printr-o perioada de asta. Iar este infundata, tuseste un pic. E perioada de viroze. Suntem in perioada de acomodare si de viroze. Trecem si peste asta. Seamana cu mine. Eu eram o saptamana la gradinita, o saptamana acasa. Se uita si ea la emisiune, dar e prea micuta sa intrebe ce se intampla acolo. Se vede ca ne domnisorim, incepe. Daca nu faci cum vrea ea, nu ai cum”, a declarat Victor Slav, în emisiunea Irishei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.