De când Viviana Sposub este într-o relație cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, aceasta a reușit să atragă multe priviri asupra sa. Unii au acuzat-o că s-ar fi băgat în căsnicia partenerului ei cu mama fetițelor sale și că le-ar fi distrus tot ceea ce au reușit să construiască împreună, când în realitate cei doi s-au cunoscut după ce mariajul actorului ajunsese la final.

Viviana Sposub a dat din casă

Concurenta de la „Bravo, ai stil!” și îndrăgitul actor s-au cunoscut pe vremea când făceau parte din aceeași emisiune. Nu a fost dragoste la prima vedere, deoarece ea nici măcar nu îi acorda atenție și nici nu își făcuse o părere prea bună despre el, din cauza informațiilor pe ce le citise în presă legate de el și de fosta lui soție. Mai apoi, a ajuns să vadă cine este cu adevărat și s-a îndrăgostit.

Câteva luni mai târziu, cei doi s-au infectat cu COVID-19 și au petrecut două săptămâni împreună, timp în care au realizat că le este foarte bine împreună, iar de atunci locuiesc împreună, se iubesc și se susțin la orice pas. Recent, ea a organizat o sesiune de întrebări pe contul ei oficial de Instagram, unde fanii i-au adresat tot felul de întrebări legate de emisiunea de la Kanal D, dar și despre iubitul ei. Un fan a vrut să afle cum se înțeleg, de fapt, ea și sufletul ei pereche.

"Exact după piesa aia, gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel. Ne înțelegem foarte bine și cred că se poate vede asta ușor, chiar dacă nu postăm în fiecare zi.", a răspuns vedeta, pe Instagram.

George Burcea și Viviana Sposub au genul acela de relație despre care unii cred că este una perfectă, dar ea a dat de înțeles că lucrurile nu sunt mereu roz așa cum par. Vedeta a recunoscut că au și momente în care se ceartă, ca orice cuplu.

"Să nu vă gândiți că nu avem momente tensionate și discuții în contradictoriu, dar atunci când te cerți cu persoana de lângă tine trebuie să lași de la tine, să înțelegi și să ajungi la un consens. (...)", a mai spus Viviana Sposub.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.