Norocul a fost de partea Laurei Giurcanu în acest final de săptămână la Survivor România, chiar dacă echipa ei nu a reușit să câștige luptele cu Războinicii și implicit recompensele. Ei bine, în ediția de marți a emisiunii de la Pro TV, influencerița a avut parte de o surpriză de zile mari și anume i s-a înmânat colanul de imunitate, deși nu ea fusese cea care îl câștigase, după ce Roxana Ciuhulescu a fost eliminată din cauza problemelor medicale pe care le avea.

Laura Giurcanu nu a luat decizia corectă

Astfel, în cadrul consiliului de nominalizare, când blondina a fost nevoită să nominalizeze pe cineva din echipa lor care, din punctul ei de vedere, ar fi trebuit să plece acasă. Ei bine, numele pe care l-a rostit a fost cel al Otiliei Bilionera, moment în care atât Faimoșii, cât și adversarii lor au rămas mască. Unii au fost de părere că vedeta a făcut o astfel de alegere, pe motiv că relația ei cu artista în concurs nu este tocmai cea la care s-ar fi așteptat.

Cântăreața a avut și ea un joc, în clipa în care și-a auzit numele, mai ales că nu sunt atât de multe fete în echipa lor și se aștepta să audă numele unui băiat. Ei bine, se pare că Laura Giurcanu a luat o decizie fără a se gândi prea tare și regretă enorm decizia pe care a luat-o, pentru că a ajuns la conluzia că nu Otilia este cea care merită să plece. Din fericire pentru ea, Andreea Tonciu a fost cea eliminată, artista având încă o săptămână asigurată în concurs.

Cel mai greu le este Faimoșilor din cauza lipsei hranei, pentru că nu au reușit să câștige jocurile pentru recompensă puse la bătaie și din acest motiv sunt și lipsiți de energie.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.