Zilele acestea, informația cum că Vlăduța Lupău ar fi murit a circulat pe TikTok, iar vedeta nu s-a putut abține să nu aibă o reacție în acest sens, fiind vizibil enervată de întreaga situație creată. Oamenii au făcut multe glume pe seama cântăreței, dar chiar ea a fost cea care nu le-a gustat și le-a transmis un mesaj dur tuturor celor care au dus informația mai departe.

Vlăduța Lupău, mesaj tăios pe social media

Cântăreața de muzică populară a aflat și ea de pe TikTok că nu ar mai fi în viață și s-a enervat la culme. Având în vedere că îi place să spună lucrurilor pe nume, nu a putut să se abțină nici de data aceasta și nu doar că le-a adresat un mesaj persoanelor care au făcut farsa respectivă, ci a vorbit despre toți tinerii care ajung cunoscuți de pe o zi pe alta, pe acea rețea socială.

„Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil. Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir”, a notat Vlăduța Lupău în mediul online, potrivit fanatik.ro.

Vlăduța Lupău este mai mult decât sigură că persoana care a răspândit vestea falsă a morții sale a făcut-o doar pentru vizualizări și pentru inimioare. Mai mult de atât, artista a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește noua generație care petrece ore în șir pe TikTok și care se educă acolo. Unii reușesc să devină foarte repede cunoscuți și profită de acest lucru, motiv pentru care ea a fost revoltată și a nu ezitat să arate lucrul acesta.

„Acolo devine un om «vedetă», acolo o piesă devine «bună,» acolo hate-ul e la el acasă. Jocurile și vizualizările nu-s despre sănătate, ci despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă ”, a adăugat ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.