Deși fanii ei ar fi dat orice să o vadă împreună cu Bogdan de la Ploiești, în realitate Theo Rose trăiește o frumoasăb poveste de dragoste cu nepotul lui Nea' Mărin, Alex Leonte. Cei doi îndrăgostiți au ani buni de relație și au trecut împreună atât prin momente bune și frumoase de care își amintesc cu drag. cât și prin momente care stau la polul opus, dar care au reușit să îi unească și mai mult. 

Este sau nu Theo Rose geloasă!?

Recent, aceștia au acceptat provocarea de a răspunde la o serie de întrebări personale în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță. Moderatorul, curios din fire, a încercat să afle tot mai multe lucruri despre Theo Rose și despre partenerul ei de viață, iar ei au intrat în joc. La un moment dat, au dezvăluit care dintre ei este mai gelos. Se pare că în relația lor gelozia este tot mai prezentă, iar fiecare crede că partenerul este mai gelos.

„Tu ești!”, a zis Alex Leonte.

„Păi da tu ești mai (n.r. gelos). A întrebat cine e mai (gelos).”, i-a dat replica Theo Rose.

„Tu ești mai gelos, recunoaște!”, a mai zis cântăreața.

„E bine că nu m-ai pus lângă ea (n.r. către Măruță). De obicei, dacă stau lângă ea în emisiuni mă mai ciupește, știi? Când am vreo întrebare d-aia zice: 'Vezi ce răspunzi aici!", a mai zis el.

În general, relația lor este una foarte frumoasă, iar tinerii de vârsta lor visează să se bucure de asemenea momente cum au ei doi, dar cu toate acestea sunt și zile în care se ceartă. Nu pun la suflet certurile dintre ei, dar moderatorul a vrut să afle care dintre ei este vinovat pentru discuțiile aprinse dintre ei. Theo Rose a recunoscut că ei îi place să le înceapă, iar iubitul ei le începe fără să vrea.

„Sunt situații și situații. Mie îmi place să le încep, el le începe din greșeală. Adică e o chestie așa, nu știi cum apare.”, a explicat Theo Rose.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.