Ștefania, partenera de viață a lui Speak, s-a dovedit a fi o persoană foarte sinceră cu fanii ei de pe rețelele sociale, motiv pentru care și primește atât de multe întrebări legate de viața privată venite din partea lor. Artista a fost rugată, de curând, să vorbească despre perioada în care s-a luptat cu depresia și cum a reușit să depășească toate acele momente grele.

 

Stefania, despre un moment greu din viața sa

Ștefania a trecut și ea, ca multe alte vedete de la noi din țară, prin momente mai puțin plăcute pentru ea. Vedeta s-a confruntat cu depresia o singură dată în viața sa și a vorbit deschis despre perioada respectivă. Singurele persoane cu care partenera de viață a lui Speak a vorbit când era în depresie au fost părinții săi. Nu voia să audă și să vadă pe nimeni altcineva.

Frumoasa vedetă nu voia decât să fie lăsată în pace, să fie singură și să își ocupe mintea cu tot felul de activități. Mai mult de atât, se chinuia să adoarmă, când nu îi mai rămânea absolut nimic de făcut. Tot ce voia era ca timpul să se scurgă mai repede și să iasă din starea respectivă.

„Da, am fost (nr. în depresie), o singură dată, acum mulți ani. Nu voiam să văd sau să aud pe nimeni, voiam să stau singură și să mă țin ocupată cu orice, vorbeam doar cu părinții mei. Mă obligam să dorm atunci când nu-mi mai rămânea nimic de făcut, să treacă zilele cât mai repede, să ies din starea în care mă aflam”, a povestit Ștefania, la Story.

Ștefania crede că a ajutat-o enorm faptul că a încercat mereu să aibă o ocupație. Mai mult de atât, nu avea deloc poftă de mâncare, dar mânca forțat. A reușit de una singură să își revină, iar acum poate povesti cu zâmbetul pe buze despre ceea ce a trăit.

„Am ieșit singură din perioada aia, m-am motivat singură, mi-am proiectat dorințe, mi-am proiectat țeluri, mi-am dat un restart. Mi-am ținut mintea ocupată, să nu mă gândesc la nimic ce ar putea să mă întristeze. Nu aveam poftă de mâncare, însă nu trecea zi să nu mănânc ceva obligat forțat. Ușor, ușor mi-am revenit și după acel episod am încercat în fiecare zi să fiu cea mai bună versiune a mea. Nu am mai lăsat un astfel de episod să mă acapareze”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2022 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.