Noul sezon al emisiunii Survivor România a început de doar câteva zile, iar cei de acasă alături de foștii concurenți și-au putut face deja o primă impresie despre cei care au ales să intre în lupta pentru supraviețuire anul acesta.

Albert Oprea, moment de sinceritate în fața fanilor

Unul dintre foștii Războinici pe care fanii l-au luat la întrebări în ceea ce privește emisiunea de la Pro TV este nimeni altul decât Albert Oprea, care de asemenea a fost invitat în emisiunea pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV, unde a discutat despre același subiect. Tânărul a fost întrebat de către partenerul de viață al Andrei care sunt cei care i se par antipatici dintre cei care au ales să lupte pentru supriviețuire.

Deși nu a avut prea mult timp la dispoziție, pentru a-și face o părere despre Faimoși sau Războinici, Albert Oprea a mărturisit care a fost prima lui impresie. Lui i se par antipatice Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu din echipa roșie și Ana Dobrovie din cea albastră. Și-a spus punctul de vedere cu părere de rău, dar nu a vrut să își mintă admiratorii care stau cu ochii pe ele încă de pe vremea când și el era concurent la Survivor România.

Nu doar că a fost concurent, dar Albert Oprea a ieșit luni de-a rândul preferatul publicului. Oamenii din fața micilor ecrane îl votau și erau alături de el la fiecare pas, astfel reușind să ajungă tot mai aproape de marea finală.

”Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu și Ana Dobrovie, de la Războinici. Încă nu-i cunosc, e doar așa o mică impresie. Îmi pare rău Nu sunt extrem de antipatici, nu pot să-mi dau cu părerea, că a trecut doar o săptămână, dar după primele trei episoade…”, a declarat Albert Oprea, pentru „La Măruță”.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.