Deși pare că Războinicii sunt uniți, se înțeleg de minune și dau tot ceea ce au ei mai bun pentru a câștiga, se pare că lucrurile nu stau prea bine nici în tabăra lor. La testimoniale, Elena Matei i-a dat de gol pe colegii ei, despre care crede că își vor da arama pe față în momentul în care ei vor pierde pentru prima dată un joc de imunitate și se vor nominaliza între ei.

Elena Matei și-a scos ghearele

Până la momentul actual, echipa albastră nu a avut motive reale de ceartă, pentru că săptămâna trecută a fost cea care a obținut victoria în toate jocurile. Seara trecută, Faimoșii i-au învins pe Războinici, iar de aici au și început discuțiile ceva mai aprinse între ei. Faptul că au pierdut unelte pentru pescuit i-a demoralizat, iar fetele nu s-au putut abține să nu își adreseze câteva cuvinte dure.

La un moment dat, înainte de a intra pe traseu, Elena Matei și-a exprimat punctul de vedere în ceea ce privește strategia pe care ar trebui să o abordeze, strategie cu care colega sa, Ana Dobrovie, nu a părut a fi total de acord. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a remarcat că ei nu au un plan bine pus la punct și că unii dintre ei ar trebui să lase orgoliul deoparte și să se gândească mai mult la binele echipei din care fac parte.

Retail jobs

„Eu vreau să-l iau pe ăla că e cel mai bun, noi nu avem strategie”, a spus Elena Matei, la Survivor.

Ana Dobrovie nu s-a putut abține să nu comenteze, iar Elena Matei i-a transmis că are o voce care o zgârie la urechi. Mai apoi, Ana a ținut să precizeze faptul că și-a accidentat unul dintre silicioane, iar colega ei nu s-a putut abține să nu facă o glumă în acest sens.

„Vezi că ți se deplasează siliconul de la atâta vorbit”, a mai zis Elena Matei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.