Săptămâna trecută a fost prima din cel de-al treilea sezon al emisiunii Survivor România, dar și cea în care a avut loc eliminarea unuia dintre concurenți. Având în vedere faptul că Faimoșii au pierdut jocul pentru imunitate în fața Războinicilor, aceștia au fost nevoiți să se nominalizeze între ei, dar nu înainte de a lua parte la jocul pentru imunitatea personală.

Xonia, detalii din culise

Jocul respectiv a fost câștigat de către Emil Rengle și Elena Neagu. În consiliul de eliminare, cea aleasă de cei mai mulți dintre Faimoși pentru a părăsi concursul a fost Roxana Ciuhulescu, vedeta care nu a adus puncte și care le-a pus bețe în roate. Dansatorul l-a votat pe Cătălin Zmărăndescu, iar Elena pe Xonia, blondina fiind și cea care a obținut cele mai puține voturi din partea celor de acasă, urmând să plece din concurs.

La doar câteva zile de la eliminarea sa și întoarcerea în țară, fosta concurentă de la Survivor România a făcut primele declarații, punând accentul pe faptul că Elena Chiriac, colega ei care a votat-o, a avut în mod clar ceva de împărțit cu ea, iar asta i se citea în privire. Dezvăluirile respective i le-a făcut lui Zanni care a ascultat-o atent și care i-a adresat tot felul de întrebări, fiind și el uimit de comportamentul Faimoasei.

„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine. Se vede pe fața ei. Sincer, din punctul meu de vedere… Eu la proba de imunitate am stat 27 de minute în genuflexiuni. Oricine care face sport știe. S-a văzut. Tremuram. Nu puteam să mă mai țin”, a spus Xonia la Extrashow Survivor, seara trecută.

Mai mult de atât, Xonia a povestit că a reușit să reziste timp de 27 de minute în jocul pentru imunitate și că Elenei îi era și frică de ea într-un fel sau altul, luând în considerare faptul că aveau același punctaj.

„Nu s-a văzut, dar am avut eu niște emoții după. Știam ce urma. Eu cred că Elenei îi era frică de mine. Aveam aceleași punctaje”, a mai zis cântăreața.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.