Fiul lui Cătălin Zmărăndescu a făcut un TikTok în care și-a pus la zid tatăl, fără a se mai gândi la consecințe. Acesta a făcut afirmații dure de pe urma cărora a fost criticat de multă lume, dar și aplaudat de o parte dintre cei care nu îl au la suflet pe concurentul de la Survivor România 2022.

Zmărăndescu, pus la zid de propriul fiu

Cătălin Zmărăndescu a acceptat provocarea de a fi unul dintre concurenții emisiunii Survivor România, unde încearcă să se țină tare pe poziții. Sportivul s-a impus în fața colegilor săi încă din prima zi, iar atitudinea acestuia nu a fost deloc pe placul celor de acasă, care au primit curioși desfășuarea acțiunii din fața micilor ecrane și care nu au fost deloc puțini, având în vedere că show-ul a fost lider de audiență în primele zile.

După ce telespectatorii l-au judecat pe Faimos pentru felul în care s-a comportat cu colegii lui, fiul acestuia cu care nu are o relație prea bună și-a exprimat și el opinia pe rețelele sociale despre cel care i-a dat viață. El a condamnat felul în care părintele său le-a vorbit, de exemplu, lui Emil Rengle sau lui Tj Miles și a ținut să precizeze clar că nimeni nu l-a crezut când a făcut anumite afirmații despre concurentul de la Survivor România.

„Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii Survivor România, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om acolo. Și-a luat cu tesla în cap.

Acum nu-i mai știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat. Îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles, cum să îl înjuri pe TJ Miles? O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci. Răspunzi cu brutalitate”, a spus fiul lui Cătălin Zmărăndescu, pe TokTok.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Ianuarie 2022 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.