Sara, fiica Sandrei Stoicescu, este fără doar și poate, un copil extrem de isteț. Micuța de 2 ani și 5 luni reușește să-și uimească părinții în fiecare zi pentru că, de cele mai multe ori, face lucruri pentru care cei mai mulți copii de vârsta ei nu sunt pregătiți.

După ce acum câteva luni aflam că știe să citească la televizor, în weekend-ul trecut a demonstrat încă o dată cât este de ageră la minte și la trup. La doar 2 ani și 5 luni, așa cum povesteam și mai devreme, Sara, fiica Alessandrei Stoicescu, a schiat pentru prima dată. O performanță, sigur, pentru un omușor atât de mic care abia reușește să-și țină echilibrul pe propriile picioare.

Susținută de tatăl ei, care îi este și instructor de ski, și care a fost cu ochii în patru să nu-i pățească ceva copila, și de mama ei care o privea emoționată de pe margine, Sara a câștigat „titlul" de cea mai mică schioare începătoare de pe pârtia din Predeal.

Pasiunea pentru schi, cu siguranță, i-a fost transmisă Sarei genetic, pe linie paternă, pentru că Sergiu Constantinescu este un adevărat împătimit al acestui sport de iarnă și, iată, un instructor talentat, dacă ne gândim că se află deja la al doilea elev. Puțini sunt cei care știu că tot el a fost cel care a învățat-o pe Sandra Stoicescu să schieze, la 40 de ani.

Schiatul este, bunăoară, una dintre activitățile preferate în familia vedetei Observatorului de la Antena 1, iar acest lucru i-a fost transmis și micuței Sara care încă prima zi a reușit să coboare singură pe schiuri.

„În fiecare zi a vieții noastre, facem depozite în băncile de memorie ale copiilor noștri" – Charles R. Swindoll. Iar o vacanță de familie e chiar un depozit serios. Mai ales pentru că pot să stau cu Sara aproape în fiecare minut și să fiu acolo oricând strigă „maaaaamaaaa".

Independentă și totuși dependentă de a ne simți mereu la doi pași distanță, Sara ne învață ea zilnic cum să o protejăm și să o facem fericită. Nici o carte nu îți dă secretul, el e în a asculta inima copilului tău.", frumos povestea Sandra Stoicescu, într-un post pe Instagram.

Citeste si:
Alessandra Stoicescu, cel mai frumos cadou de ziua ei. Vacanță cu...
Alessandra Stoicescu, cel mai...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2022 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.