Xonia a intrat destul de încrezătoare în competiția Survivor România, dar din nefericire nu a avut ocazia de a lupta prea mult alături de colegii ei. Vedeta a fost nominalizată pentru eliminare de către Elena Chiriac și nu a avut parte de susținere din partea celor de acasă, așa că a fost nevoită să își ia la revedere de la colegii ei mai devreme decât s-ar fi așteptat. 

Xonia, despre problemele de sănătate

Fosta concurentă de la Survivor România nu este apreciată deloc pentru felul în care arată fără machiaj. La fel ca și în cazul Mellinei de anul trecut, fosta Faimoasă a primit o mulțime de comentarii de hate din partea internauților și tot felul de filmări în acest sens au apărut în ultimele ore pe TikTok.

Multă lume a râs de faptul că are fața mult prea umflată, dând desigur vina pe operațiile estetice pe care aceasta și le-a făcut de-a lungul timpului. Ei bine, se pare că nu acestea sunt cauza aspectului ei fizic pe seama căruia s-au făcut o mulțime de glume, ci mai degrabă probleme de sănătate pe care blondina le are și despre care nu a dat niciodată prea multe detalii. Artista a promis că va vorbi când se va simți pregătită, dând la vremea aceea niște informații vagi despre boala autoimună cu care se confruntă.

Vindecarea ei de această afecțiune a fost și motivul pentru care Xonia a decis să se mute în România. Deși a făcut tot ceea ce a stat în putință pentru a se vindeca, dar nu a reușit în totalitate.

„Am zis că am o problemă de sănătate cronică. Am avut niște efecte adverse la un medicament. Nu vreau să intru în detalii despre anumite momente prin care eu am trecut. La un moment dat o să povestesc, doar când sunt eu pregătită, să pot ajuta și alte persoane care au probleme asemănătoare”, a spus Xonia acum ceva timp, conform cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.