Aproximativ trei milioane de români au urmărit cu sufletul la gură, în fiecare seară, primele ediții ale emisiunii Survivor România. Deși a trecut foarte puțin timp de la începerea concursului, a avut deja loc prima eliminare, iar certurile dintre concurenți nu lipsesc nici ele. Mai mult de atât, unele dintre momentele din concurs au devenit deja virale pe TikTok.

Andreea Tonciu, atentă la tot ce mișcă

Andreea Tonciu este plină de surprize și în cadrul acestei emisiuni, iar recent i-a atras atenția Laurei Giurcanu pentru faptul că petrece mult prea mult timp câțiva dintre băieții din echipa sa, chiar dacă blondina are un iubit acasa, în România. Sinceră din fire nu s-a putut abține și i-a zis totul verde în față, moment în care influencerița a simțit și ea nevoia să se apere.

Laura Giurcanu a vrut să fie clar pentru toată lumea că ea prodează cum vrea și că petrece timp cu oricare dintre băieți are ea chef. Cei de acasă că se formează o alianță între Emil Rengle, Tj Miles și Laura Giurcanu, dar rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile în zilele imediat următoare, dar cert este că Andreea Tonciu a observat această apropiere dintre ei și îi urmărește la fiecare pas.

„Mie mi se pare aberant să ai bărbat acasă, să ai iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore.”, îi spune Andreea Tonciu.

„Eu pot să stau și cu Radu și Emil și cu Tj și cu CRBL și cu cine vreau eu.”, îi dă replica Laura Giurcanu.

Situația din echipa Faimoșilor nu este tocmai una bună, mai ales că nu au câștigat niciunul dintre jocurile la care au participat și drept consecință, aceștia au fost nevoiți să se despartă de Xonia, dar au dus și lipsa hranei. Fanii show-ului așteaptă cu sufletul la gură ediția de duminică seara, pentru a vedea în ce situații au mai fost puși concurenții lor preferați.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.