Maria Dragomiroiu a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere, după ce s-a pozat în costum de baie. Multă lume a rămas mască, deoarece artista de muzică populară are 66 de ani, dar arată foarte, foarte bine. Cătălin Botezatu a văzut și el imaginea respectivă și nu s-a putut abține să nu își exprime și el punctul de vedere. 

Botezatu, despre apariția Mariei Dragomiroiu pe plajă

Maria Dragomiroiu se află, la momentul actual, în Statele Unite unde va susține câteva spectacole alături de alți artiști. Într-una dintre zile, cunoscuta artistă a decis să se bucure de o plajă din Miami, de unde a postat și câteva fotografii în mediul online, dar nu oricum ci în costum de baie. Luând în considerare faptul că nu mai este la prima tinerețe, nimeni nu ar fi zis că ar avea curajul să facă una ca asta, dar fanii s-au bucurat să o vadă și altfel decât în costum popular.

Cătălin Botezatu o admiră și el foarte mult și și-a dat cu părerea despre fotografia cu Maria Dragomiroiu în costum de baie, despre care vorbește o grămadă de lume în ultimele două zile. Spre surprinderea tuturor, creatorul de modă a avut numai lucruri frumoase de zis desprea ea, fiind de părere că în ciuda vârstei pe care o are, vedeta este de o frumusețe rară, iar părul ei este, de asemenea, demn de aplauze.

Sursa foto (c): TotceVrei/YouTube

"Pe lângă faptul că are o voce superbă, care a dăinuit în timp, Maria Dragomiroiu are și o frumusețe de Ileana Cosânzeana, acel păr superb, lung de un metru. Este aproape imposibil ca, la 66 de ani, să ai o podoabă capilară atât de frumoasă. Este foarte greu de întreținut, firul este lung și des. Maria Dragomiroiu ar putea face lesne reclamă la șampon. Este un exemplu viu că se poate ca, la 66 de ani, să arăți impecabil. Mă refer la ținută, la atitudine, la trup, are un corp desăvârșit, un tonus bun.", a declarat Cătălin Botezatu, pentru playtech.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.