După ce a scăpat de gala eliminatorie de săptămâna trecută, Amna crede că are mari șanse pentru a ajunge tot mai departe în cadrul competiției „Bravo, ai stil!” și, de ce nu, să fie ea marea câștigătoare a acestui sezon. Concursul de la Kanal D a venit mereu cu surprize pentru cei de acasă, iar lucrurile pot lua o întorsătură de la o ediție la alta, ceea ce înseamnă că nu este exclus să se întâmple așa cum a relatat blondina.

Amna visează la marea finală

Concurenta de la „Bravo, ai stil!” este recunoscătoare că a ajuns până în acest punct al competiției și le este recunoscătoare celor de acasă pentru asta și pentru încrederea pe care i-au acordat-o prin intermediul voturilor. Se bucură, de asemenea, că sunt mulți oameni care o iubesc și care le dau mesaje chiar și juraților, pentru a le transmite să o susține, iar pentru ea toate acestea contează enorm.

Participarea la această emisiune a ajutat-o pe artistă din multe puncte de vedere. Vedeta a reușit să învețe cum să combine anumite ținute, a cunoscut oameni noi și s-a apropiat foarte tare de unii dintre ei și, nu în ultimul rând, a reușit să evolueze.

„Pentru mine cel mai important lucru este ce spun oamenii de acasă și faptul că ei mă susțin. Primesc foarte multe mesaje și chiar și juriul primește foarte multe mesaje ca să mă susțină. Chestia asta este foarte încurajatoare pentru că, dacă ies din această competiție și sunt câțiva oameni care m-au descoperit în acest concurs, sunt cea mai mulțumită. Am învățat cum să evoluez în ținute, cum să combin niște chestii. Am cunoscut oameni mișto. M-am apropiat mai mult de juriu. Mă ține antrenată toată treaba asta!”, a declarat Amna, pentru wowbiz.ro.

Ca orice altă vedetă din acel show își dorește să reziste cât mai mult, fiind conștientă că nu este posibil fără ajutorul celor de acasă cărora a încercat să le câștige inimile așa cum a știut ea mai bime. Faptul că a ajuns până aici este deja o realizare pentru ea, dar știe că poate mai mult de atât. Unul dintre atuurile pe care le are și care îi este de mare ajutor este cântatul. Vocea ei de milioane a ajutat-o în toate galele și i-a adus multe laude din partea celor trei jurați, dar rămâne de văzut dacă Amna are acel pachet complet al marii câștigătoare.

„Am încercat să cânt în acest concurs pe cât de mult se poate. Suprinzător sau nu, sunt foarte mulți oameni care nu știu cum cânt eu live, pentru că n-au avut ocazia să mă audă. Mi-am dorit ca, în această competiție, oamenii să înțeleagă cum cânt eu...bine sau prost în opinia lor, dar măcar să înțeleagă. E atuul meu. Sunt cântăreață. Dacă nici aici nu cânt, atunci unde?! Eu nu sunt în elementul meu dacă țip la televizor! Acasă mai țip și eu, dar nu sunt obișnuită să fac asta public.”, a adăugat Amna.

Citeste si:
Când va fi difuzată marea finală a emisiunii „Bravo, ai stil!”....
Când va fi difuzată marea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Ianuarie 2022 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.