Primul joc pentru imunitate din acest sezon s-a jucat seara trecută între Războinici și Faimoși pe nisipurile din Republica Domincană. Deși, inițial, părea că victoria este a echipei roșii, deznodământul nu a fost deloc acesta. Faimoșii au pierdut, iar în cadrul consiulului de nominalizare au fost fost nevoiți să se voteze între ei.

Trei Faimoși sunt în pericol

Seara trecută, emisiunea Survivor România a venit în atenția telespectatorilor cu momente foarte, foarte tensionate și structurate diferit față de cele cu care telespectatorii erau obișnuiți din sezoanele trecute. Cel de-al treilea sezon a adus în plus cu multe lucruri pe lângă premiul în valoare de 100.000 de euro. Faimoșii au fost nevoiți să joace, după ce au pierdut în fața echipei albastre, jocul de imunitate personală pe care l-au câștigat Emil Rengle și colega lui, Elena Chiriac.

Cei doi au avut dreptul la câte o nominalizare de fiecare, după ce toți ceilalți colegi de-ai lor au votat. Cei mai mulți dintre ei au ales-o pe Roxana Ciuhulescu să plece din concurs, deoarece o consideră veriga slabă. Cătălin Zmărăndescu nu o are nici el prea mult la suflet pe blondină și a făcut afirmații dure despre aceasta numind-o, în primă fază, „îmbârligătoare”.

<

”Ești îmbârligătoare, este foarte urât din partea ta. Asta e Roxana și așa a fost toată viața ei. Aș mai spune eu niște lucruri din trecut, dar te las în pace. Nu are rost. Prefer să dau din gură ca să nu dau din mâini”, a mărturisit Cătălin Zmărăndescu, la ”Survivor România”.

Așa cum era de așteptat, vedeta a sărit în apărarea sa exprimându-și și ea opinia despre afirmațiile pe care colegul ei le-a făcut și în care a fost pusă într-o lumină proastă; coleg care este și el în pericol de eliminare alături de ea, după ce a fost nominalizat de către Emil Rengle, dar și alături de Xonia, artista care a primit votul din partea Elenei Chiriac.

”Nu sunt eu îmbârligătoare, Cătăline, tu ești. E foarte urâtă afirmația ta. Nu am venit aici să mă cert cu nimeni, dar mă deranjează când îl toacă pe unu pe la spate. Asta mi se pare o bârfă, mi se pare degradant, mai ales pentru un bărbat. Nu mi se pare deloc ok, este o chestie pe care eu o urăsc.

Citeste si:
Șerban Huidu, în pericol de moarte de mai multe ori. Cum crede că...
Șerban Huidu, în pericol de...

Este vorba despre faptul că nu suntem o familie și nu avem cum să fim una. Alții au ales să tacă, eu am ales să nu tac. El are un cui împotriva mea, l-am incomodat și probabil că o să-l incomodez mai departe. E vorba de respect, de bun simț, dacă nu avem aceste lucruri înseamnă că nu suntem oameni”, a zis Roxana Ciuhulescu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Ianuarie 2022 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.