Iulia Albu a făcut câteva afirmații dure despre rivala sa, Adelina Pestrițu, chiar de față cu fostul ei partener de viață. Care a fost reacția lui Liviu Vârciu, când a auzit ce are de zis vedeta despre influenceriță!

Iulia Albu, mesaj umilitor despre Adelina Pestrițu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu au fost împreună o lungă perioadă de timp. Deși totul se întâmpla în urmă cu câțiva ani buni, oamenii nu îi pot uita și îi mai asociază din când în când. Într-o discuție pe care Iulia Albu a avut-o cu fostul partener de viață al influenceriței, aceasta nu s-a putut abține să nu facă o serie de afirmații dure despre ea.

Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” a stârnit hohote de râs în rândul fanilor, care știu că întreg scandalul dintre dive este ceva mai vechi. Iulia Albu profită de orice ocazie, pentru a reprinda scânteia.
















O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu)


“Nu mai am găina, dar am auzit că tu ai avut o iubită care cotcodăcește”, a spus Iulia Albu.

“Am avut, eu mai știu? Că am o vârstă… Posibil să fi cotcodăcit, eu habar nu am. Deci ai sau nu ai coteț? Ca să știu”, a spus Liviu Vârciu.

“Coteț nu am, dar am cocoș”, a adăugat Iulia Albu.

Scandalul dintre ele a început în urmă cu aproximativ un an, când Iulia Albu a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook în care părea că face referire la un animal de companie. Deși nu a dat niciun indiciu, fanii și-au dat repede seama că în postarea cu pricina era vorba despre Adelina Pestrițu, cu care ar fi avut ceva de împărțit și pe care a decis să o atace în stilul caracteristic.

“Oare ce animal de companie are acum Iulia Albu? Nu are cușca dar are casă, nu face Cotcodac dar face ouă, trăiește pe picior mare fără a putea merge. Și nu, nu este o găină mută și șchioapa cu o casa închiriată pe numele ei”, a scris Iulia Albu pe Facebook, pe atunci.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.