Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Luca Reghecampf la doar câteva minute după ce tânărul a făcut publică o imagine în care apărarea în compania părintelui său. Având în vedere scandurile de până acum și faptul că impresara și fostul ei partener se află în proces de divorț, nimeni nu se aștepta la asta.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Luca

Luca Reghecampf este mândru de tatăl lui și a postat o imagine de zile mari pe rețelele sociale care, de asemenea, apare și pe contul de Instagram al tatălui său. În dreptul imaginii care a adunat aproximativ două mii de aprecieri, se poate sesiza și comentariul oferit de Anamaria Prodan care nu nu s-a putut abține să nu îl felicite pe Luca pentru faptul că este fericit cu tatăl lui, că îl iubește și că îl respectă.

Impresara își iubește enorm copii și, cel mai probabil, i-a învățat să îi respecte pe cei care le-au dat viață, indiferent de toate greșelile pe care aceștia le-au făcut față de ei sau față de alți oameni. Faptul că Luca Reghecampf a spus în mod public că are cel mai tare tată se pare că nu a deranjat-o atât de tare pe cât se așteptau oamenii pe impresară, ci mai degrabă i-a dat un motiv de bucurie sau, cel puțin asta reiese, din cele spuse de ea în comentarii.

Ultimele luni din viața lor au fost unele foarte tensionate, dar se pare că Laurențiu Reghecampf are și un motiv de bucurie și anume venirea pe lume a copilului său și al Corinei cu care a postatt deja prima imagine pe contul său oficial de Instagram.

„Bravo Luca. Sa l iubești si sa l respecți. Pentru faptul ca ți a dat viața ❤️”, a scris Anamaria Prodan în drepttul imaginii.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.