Emisiunea Survivor România de la Pro TV a avut loc pe data de 16 ianuarie, de la orele 20:00. Milioane de români au stat cu sufletul la gură să vadă prima ediție a celui de-al treilea sezon al concursului care anul trecut i-a cucerit și i-a ținut în fața micilor ecrane mai bine de șase luni.

Războinicii au câștgat prima luptă

Așa cum era de așteptat, la început, cei de acasă au urmărit prezentările membrilor celor două echipe. Atât Faimoșii, cât și Războinicii au încercat să spună câte ceva despre ei în doar câteva cuvinte, reușind astfel să-i facă pe telespectatori să își formeze o impresie despre ei. Unul dintre cei care le-a atras imediat atenția a fost Relu Pănescu.

Acesta este cel mai în vârstă concurent din echipa albastră, motiv pentru care a fost aspru criticat mai ales de către internauți. Unii au spus despre el că este mult prea în vârstă pentru a face parte din acest show, că nu ar fi trebuit să fie acceptat și au făcut tot felul de ironii la adresa sa.

În ciuda faptului că are 50 de ani, în prima ediție a celui de-al treilea sezon, acesta a reușit să aducă un punct important pentru echipa lui, Războinicii fiind și cei care au câștigat prima luptă și care au obținut uneltele necesare construirii casei în care vor locui timp de câteva luni, dar și toate cele necesare pentru aprinderea focului.

„Zbor ușor către România”, „Un alt Oltin Hurezeanu”, „Asta așa ca înainte de pensionare, chemati-l și pe Vio Lis să fie tacâmul complet”, „Na, las că face și el niște poze și merge înapoi la nepoți”, „Am auzit că după ce îl trimite pe el acasă, pleacă Iliescă în locul lui”, „Mai bine stătea liniștit acasă, să aștepte poștașu cu pensia”. „Nu vreau să par superficială și să judec lumea după aparențe, dar omul ăsta nu văd ce legătură are cu emisiunea? Nu cred că rezistă mai mult de două săptămâni”, au scris oamenii în comentarii, conform fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.