Daniel Pavel a trăit o frumoasă poveste de iubire cu Marina, cea pe care în luna februarie a anului trecut a și cerut-o în căsătorie. Femeia a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri, iar la doar câteva săptămâni după aceea, prezentatorul de la Survivor România a anunțat separarea de fosta lui parteneră. Ce anume l-a făcut să ia această decizie.

Daniel Pavel, declarații sincere despre fosta parteneră

Daniel Pavel a vorbit extrem de frumos, ori de câte ori a avut ocazia, despre cea care urma să îi devină soție, iar invitat fiind în podcast-ul moderat de către Cătălin Măruță, el a spus clar de ce anume a decis să se despartă de ea. Prezentatorul emisiunii Survivor România și Marina au fost împreună șapte ani, timp în care s-au mutat unul după celălalt peste tot și în care s-au iubit cu adevărat.

”I-am oferit inelul Marinei pe 6 februarie 2020, înainte de toată nebunia. Au fost 7 ani de relaţie, eu am învăţat multe şi pandemia a jucat un rol important. Am stat mult departe unul de celălalt! Cred că ce s-a întâmplat a fost că a dispărut ideea acelei relaţii, noi eram deja separaţi, iar în vară a venit doar decizia finală. Am hotărât să mergem pe drumuri diferite. Șapte ani (n.r. a stat cu Marina), șapte ani pe care i-aș coantifica în cel puțin zece. Ne-am mutat unul după altul: Sibiu, București, Bratislava, Viena”, a declarat Daniel Pavel, în cadrul podcast-ului moderat de Cătălin Măruță

Din câte a spus chiar el, pandemia a avut un rol extrem de important în luarea deciziei, pentru că înainte de a o cere în căsătorie, lucrurile erau destul de clare între ei și cumva stăteau deja despărțiți din vară, iar ușor, ușor a dispărut ideea acelei relații. Daniel Pavel nu regretă nimic, ba chiar îi este recunoscător Marinei pentru faptul că a acceptat ca el să fie oaspete în inima ei și invers. Faptul că au fost împreună l-a ajutat pe el în multe privințe, inclusiv să își dea seama că poate să îndure multe lucruri la care nici măcar nu s-ar fi gândit.

”A fost o viață foarte intensă. Ea a venit în ospeție în sufletul meu și eu am primit-o și mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu că eu am fost în ospeție în sufletul ei. Ceea ce o să spun acum e în premieră: ‘Slavă Domnului’! Şi o spun cu toată iubirea şi recunoştinţa pe care i-am purtat-o şi pe care i-o port. Slavă Domnului pentru omul care sunt după această experienţă. M-a întărit şi mi-a arătat că pot să îndur şi nu e vorba despre celălalt, ci despre mine. E o acceptare”, a mai zis el.

Citeste si:
Ce mesaj a publicat Naomi Hedman după ce Florin Ristei a confirmat...
Ce mesaj a publicat Naomi...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.