Otilia Bilionera este una dintre concurentele sezonul 3 de la Survivor România. Încă de la început, cei de acasă nu și-au făcut o părere prea bună despre cântăreață, dar nici ea nu a stat cu mâinile în sân și și-a analizat adversarii, dându-și mai apoi cu părerea despre cei din echipa Războinicilor.

Otilia și-a analizat adversarii

Seara trecută a avut premiera celei mai așteptate emisiuni din România, Survivor. Aceasta a fost urmărită cu sufletul la gură de o mulțime de fani ai acesteia, care au avut așteptări mari de la noii producătorii ai show-ului. Nu se știe încă dacă s-a ridicat totul la nivelul așteptărilor lor, dar cert este că în comentariile de pe rețelele sociale, oamenii nu au avut prea multe lucruri bune de zis despre Otilia Bilionera, care și-a început prezentarea prin a spune că deține piesa cu cele mai multe vizulizări din România.

În timp ce internauții și telespectatorii și-au format o opinie despre Faimoasă, la fel și ea și-a format una despre cei din echipa Războinicilor. Vedeta a spus despre băieți că par în formă și hotărâți, iar fetele sunt cam micuțe, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru ea.

Din fericire, cu o seară în urmă, cântăreața nu a primit acceptul medicului de a intra pe traeu, dar poate fanii ei vor avea ocazia să o vadă la luptă în această seară, începând cu orele 20:00.

„Eu m-am uitat la Războinici. Sincer, nu prea am analizat băieții. Sunt doi băieți frumușei acolo, așa, care par mai în formă și hotărâți. M-am uitat așa la fete și le-am văzut așa cam micuțe, ceea ce-i bine pentru mine. Adică suntem așa, cam la același nivel. Bine, eu cum sunt cârcotașă, mă uitam dacă au celulită, dacă n-au...”, a spus Otilia, în cadrul primei ediții Survivor România 2022.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Ianuarie 2022 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.