Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, se poate declara o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daniel Aloman, aceștia având împreună o fetiță care a venit pe lume acum aproxamativ un an și pe care au numit-o Carla. 

Cu se se ocupă Daniel Aloman

Despre Ileana Sterp, oamenii știu mai multe lucruri, mai ales că este și foarte activă pe rețelele sociale și a apărut și în multe dintre vlogurile surorii sale. Cel despre care oamenii nu au prea multe informații este soțul ei, care spre surprinderea tuturor are niște afacere de pe urma cărora câștigă sume mari de bani.

Bărbatul conduce o vilă destinată turiștilor, care este situată în județul Sebeș în care atât el, cât și sora fostului concurent de la Survivor România au investit sume mari de bani, timp și energie, dar nu regretă absolut nimic, pentru că rezultatele nu au încetat să apară. Ei se ocupă și de o firmă de acoperișuri, care le merge la fel bine.

Mai mult de atât, cei doi soți alături de fiica lor au reușit să se mute în noua lor casă, unde au și petrecut Sărbătorile de iarnă. Înainte cu doar câteva zile de Crăciun, Ileana Sterp le-a prezentat fanilor ei din mediul online o mică parte din penthouse-ul lor.


“Vreau să vă arăt o mică parte din noua noastră locuință. Suntem pe ultima suta de metri și se finalizează lucrările cu mobilierul și se fac ultimele retușuri, noi speram să fie gata de Crăciun. N-o să vă arat chiar tot, încă se lucrează la scările de la mansarda. Aici avem o terasa mare și faina. Aici a făcut soțul un acoperiș. Era descoperita total. Într-adevăr, arata că o casa dar este un apartament cu doua nivele, are 240 de metri pătrați și o să vi-l arat integral când o să fie gata.”, a mărturisit Ileana Sterp în urmă cu ceva timp, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.