Anamaria Prodan a reușit din nou să își ia fani prin surprindere, după ce a făcut o serie de declarații controversate legate de cerințele pe care le are de la partenerul ei de viață. Una dintre cele mai dorințe pe care le are fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf este aceea de a găsit un bărbat care să îi facă niște cadouri scumpe.

Anamaria Prodan, cerințe mari de la viitorul partener

Invitată în cadrul podcast-ului moderat de către Codin Maticiuc, impresara a discutat despre căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, despre toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru acesta, despre cariera sa, dar și despre pretențiile pe care aceasta le are de la viitorul ei iubit. Toată viața ei, vedeta a avut parte numai de bărbați care îi erau inferiori din punct de vedere financiar și și-ar dori ca acest lucru să se schimbe.

Anamaria Prodan a spus clar că nu a avut niciun partener care să îi fi oferit cadouri scumpe, dar ea a făcut mereu gesturi pentru cei cu care a fost într-o relație. Le-a luat mașini de mii de euro și ceasruri scumpe, fără să gândească o secundă la banii pe care i-a cheltuit, deoarece aceștia nu au reprezentat nicio problemă pentru ea.

Retail jobs

Având în vedere că este o femeie singură, impresara a mărturisit cum ar trebui să fie bărbatul din viața sa. Nu a negat nici faptul că ar vrea să fie mai mare de vârstă, să îi ofere protecție și, de ce nu, un hotel în dar.

„Bărbatul meu trebuie să fie așa: până în 60 de ani, nu e o problemă că are 60 și ceva de ani, trebuie totuși să nu fie prăpastia aia între generații, să nu mai ai ce să vorbești. În momentul în care sunt mai mult de 10 ani între două persoane, gata, ai pierdut contactul. Eu sunt de modă veche, mie îmi trebuie unul din generația mea, eu sunt cu lăutarii, eu sunt cu cabaret.”, a declarat Anamaria Prodan.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.