Au mai rămas doar două zile până la prima ediție Survivor România 2022, iar milioane de români sunt nerăbdători să îi vadă în lupta pentru supraviețuire atât pe Faimoși. cât și pe cei din echipa Războinilor. Cei 24 de concurenți se află în Republica Dominicană și deja au început filmările, iar primele imagini au fost deja postate pe internet. 

Andreea Tonciu, în centrul atenției

Anul acesta, cunoscuta și iubita competiție Survivor România s-a mutat pe Pro TV și tocmai din acest motiv oamenii așteaptă să vadă dacă se va ridica la nivelul așteptărilor lor.

În timp ce unii s-au bucurat că îi vor vedea pe micile ecrane pe cei 12 Faimoșiicare au fost selectați pentru a se bucura de aventura vieții lor, alții i-au criticat pe organizatori spunând că au ales tot vedete care au făcut parte din alte emisiuni TV difuzate pe același post și că nu se pot compara cu cele din sezoanele trecute, când concursul se difuza pe Kanal D.

Cu aproximativ 48 de ore înainte de prima ediție, au fost postate deja primele imagini din jungla Dominicană, care au surprins-o pe Andreea Tonciu urlând în timpul uneia dintre probe, dar și pe moderaturul acestei emisiuni, Survivor România, care anunța începutul Survivor România 2022.

“Aventura se întoarce, mai mare, mai grea și mai puternică! Să înceapă Survivor România 2022!”, a zis Daniel Pavel.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.