Anamaria Prodan a pozat, acum câțiva ani buni, în Playboy, dar a vorbit abia acum despre adevăratul motiv pentru care a luar această decizie. Vedeta și-a planificat fiecare mișcare și încă o face pentru a fi mereu pe primul loc. 

Anamaria Prodan, adevărul despre apariția în Playboy

Anamaria Prodan este din nou în centrul atenției, după ce Laurențiu Reghecampf a făcut anunț că divorțează de ea. Antrenorul a decis să se despartă de mama copilului ei cu care avea o căsnicie de ani buni și alături de care părea extrem de fericit, iar vestea a venit ca un trăsnet pentru întreaga lume a showbiz-ului românesc.

După ce timp de mai bine de opt ani a tăcut și a ascusn greșelile făcute de Reghe, vedeta nu a mai rezistat și a dat cărțile pe față dând detalii din căsnicia lor, la care nimeni nu s-ar fi aștetat vreodată.

Totul s-a întâmplat în cadrul podcast-ului moderat de către Codin Maticiuc, unde pe lângă declarațiile pe care le-a făcut despre fostul soț, ea a decis să discute și despre motivul real pentru care a pozat în Playboy. Când impresara a luat această decizie s-a gândit doar la faptl că lucrul acesta ar fi putut să o ajute în ceea ce privește trasnferurille jucătorilor, de pe urma cărora luat bani grei.

,,Mi-am planificat de când mă știu fiecare pas. Playboy…am știut de ce…de ce…dar de ce. Toată lumea: ,,Dar n-ai nevoie”. Ba da. Pentru că eu știu clar că în momentul în care apar în Playboy, semnez tot ce vreau. Ca jucători”, a declarat Anamaria Prodan, în podcast-ul amintit.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2022 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.