Oana Roman ar fi trebuit să se bucure din plin de această zi, luând în calcul faptul că vedeta șu partenerul ei de viață împlinesc 9 ani de relație. Din nefericire, problemele de sănătate stau în calea planurilor pe care, cel mai probabil, și le-a făcut. 

Oana Roman, absentă de pe rețelele sociale

Fiica lui Petre Roman este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară. De fiecare dată când vedeta face un pas greșit, este criticată de către persoanele pe care o urmăresc. Dacă lipsește de pe rețelele sociale, fanii ei își fac imediat griji și o bombardează cu întrebări legate de motivul absenței sale. De fiecare dată, preferă ca admiratorii ei să afle ceea ce i se întâmplă direct de la ea și nu din alte surse.

Așa s-a întâmplat și de data aceasta. Oana Roman le-a povestit internauților că va absenta de pe rețelele sociale, dar că are un motiv clar pentru care face lucrul acesta, nu pentru că și-ar fi dorit să facă lucrul acesta. Partenera de viață a lui Marius Elisei are o otită și niște dureri care îi daua mari bătăi de cap și din cauza cărora preferă să ia o pauză de la internet, pentru a se recupera.

”Lipsesc azi motivat. Am făcut otită și am dureri groaznice. Revin cum mă simt mai bine. Vă pup”, a fost mesajul pe care Oana Roman l-a transmis pe contul ei de Instagram.

Astăzi, influencerița și Marius Elisei împlinesc nouă ani de relație, fapt pentru care fiica lui Petre Roman și-a exprimat recunoștința pe rețelele sociale pentru faptul că l-a întâlnit pe tatăl copilului. Deși în ultima vreme s-a zvonit că ei s-ar fi separat, vedeta a mărturisit că nimic din ceea ce s-a scris pe seama acestui subiect nu este adevărat.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.