Anamaria Prodan, invitată fiind în podcast-ul lui Codin Maticiuc, a dat noi detalii din spatele divorțului cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a păstrat tăcerea timp de opt ani; ani în care a încercat să îl facă pe fostul ei partener de viață să devină cea mai bună variantă a sa. 

Anamaria Prodan, detalii neașteptate despre fostul soț

Anamaria Prodan a dat din casă, după foarte multă vreme în care a admis că soțul ei este un bărbat perfect, soarele și capul familiei lor. Enervată fiind de toate certurile din ultima vreme și de întreaga situație creată, vedeta a dat niște detalii mai puțin știute despre viața lor privată. Impresara nu a mai dorit să îi păstreze imaginea curată celui care i-a fost soț și prieten în același timp.

În cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc, ea a povestit că l-a cunoscut pe Reghe pe vremea când ei erau doar niște copii, urmând ca peste câțiva ani să se reîntâlnească, să se căsătorească și, de asemenea, să aibă împreună un copil.

„Era un jucător de fotbal în Liga a II-a foarte muncitor, perseverent. Noi am mai fost împreună când eram copii, când eram mai mici, am zis că este un semn. Eu îmi doream foarte tare un băiat și am zis că schimb o mie de bărbați până fac un băiat(...) La 36 de ani am rămas gravidă și știam clar că o să am băiat. Trebuia să fac chiuretaj pentru că am avut o operație. N-am ascultat de nimeni și am zis că acest copil o să fie perfect. Nu m-a interesat.”, a declarat Anamaria Prodan.

În ceea ce privește cariera antrenorului, Anamaria Prodan a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru ca acesta să ajungă tot mai sus în top și a investit foarte mulți bani, dar și foarte mult timp pentru ca el să devină din ce în ce mai bun. La un moment dat, impresara a recunoscut că declinul relației lor a început în urmă cu aproximativ opt ani, dar că ea a dus o luptă continuă pentru a repara lucrurile dintre ei.

„Terminase și cu fotbalul, avea și niște probleme medicale. I-am zis să mă asculte pe mine și eu o să îi fac o carieră cum n-a mai văzut și a fost numărul unu. Cu mine el a mers din ce în ce mai bine. Nici nu permiteam cuiva să îl atingă. Eu am fost cumva și soție, iubită, bodyguard. El a ascultat orbește. Îi făceam interviurile, filmulețele motivaținale după fiecare meci, e o artă. Dacă nu ai educație, e foarte greu. Cred că a fost foarte mult pentru el(...)

Citeste si:
Anamaria Prodan, fericită alături de noul ei iubit. Ce mesaj a...
Anamaria Prodan, fericită...

De acolo i-a luat Dumnezeu mințile și și-a descoperit latura asta spirituală. Dacă nu avea problema asta, astăzi el era în primii 10 antrenori ai lumii. Am încercat (n. red. să îl impresarieze în continuare). Când deja sari calul cu mine, te îngrop! A trecut, sunt doi ani, sunt opt ani, de fapt, de când ne tot luptăm, ca să aibă și copilul meu un exemplu. Când aveam cea mai mare nevoie de el... (...) Da, dar am tăcut din gură și de multe ori am învățat că bărbații trebuie să îi iei cu ușurelul și asta am făcut toată viața.”, a mai povestit impresara.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.