Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au bucurat la finalul acestui an de o vacanță pe cinste în Zanzibar. Ambii au postat imagini de senzație pe rețelele sociale, dar imediat după ce au ajuns în țară au apărut zvonuri legate de separarea lor pe care sportivul le-a lămurit în urmă cu doar câteva ore.

Cătălin Cazacu, despre zvonurile legate de separare

După ce asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a despărțit de Cuza de la Noaptea Târziu, a suferit enorm și chiar dacă a încercat să ascundă lucrul acesta de foarte multe ori, nu a reușit. Mulți au crezut că nu va reuși să își găsească liniștea în brațele unui alt bărbat prea curând, până în momentul în care a apărut în viața ei Cătălin Cazacu.

Aceștia se știau de foarte multă vreme, dar au reușit să se apropie mai tare unul de celălalt, după ce ambii au ieșit din relațiile în care erau. Asistenta de la Neatza este recunoscătoare pentru faptul că l-a întâîlnit pe actualul ei partener de viață, iar el este ferm convins că își dorește să petreacă tot restul vieții alături de ea.

Zilele acestea, au circulat zvonuri cum că frumoasa lor relație ar fi ajuns la final, dar adevărul este cu totul și cu totul altul. Cătălin Cazacu a făcut o postare pe Instagram prin intermediul căreia le-a dat de înțeles celor care îl urmăresc că încă mai formează un cuplu cu Ramona Olaru, femeia de care s-a îndrăgostit în urmă cu doar câteva luni.

“Înțeleg din presă că iar ne-am despărțit… Eu zic să ne facem un Instagram comun ca să nu mai fie problema asta… între timp. Uneori, în viață, totul se întâmplă cu un motiv, uneori motivul este că ești prost… un telefon din trecut trebuie să rămână în trecut… lesson learned (n.r. lecție învățată)”, a transmis Cătălin Cazacu, pe Instagram.

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.