Viviana Sposub a reușit să intre în atenția celor prezenți în platou, cu o seară în urmă, după ce Maurice Munteanu a comparat-o cu Marisa Paloma. Mai apoi, celelalte concurente alături de prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” i-au dat dreptate juratului în ceea ce privește observația pe care acesta a făcut-o la începutul ediției.

Viviana Sposub, din nou în centrul atenției

Seara trecută, Viviana Sposub a reușit să fie din nou în centrul atenției nu din cauza certurilor cu rivalele sale, ci pe baza ținutei pe care aceasta a purtat-o. În ciuda faptului că a fost asemănată cu Marisa Paloma, jurații nu au avut cum să nu remarce faptul că ținuta aleasă îi vine foarte, foarte bine și o pune în valoare,

În ediția din această, se vor învinge din nou spiritele între cele două foste bune prietene între care se crease și o alianță, Raluca Dumitru și partenera de viață a lui George Burcea. Vedeta a remarcat faptul că Viviana Sposub poartă o rochie pe care moderatoarea competiției de la Kanal D, Ilinca Vandici, a purtat-o într-una dintre gale.

Cum era de așteptat, nu s-a putut abține să nu îi atragă atenția colegei sale de platou, spunându-i că având în vedere momentul în care se află în concurs, fiecare dintre ele ar trebui să își dea mai mult silința, ci nu să se prezinte în platou cu ținute pe care le-au mai purtat și celelalte.

"Ai pus acel tulle pentru că rochia asta a purtat-o și Ilinca într-una din emisiuni. Mai avem puțin până la Finală. Trebuie să ne implicăm și să ne chinuim mai mult.", a spus Raluca Dumitru, la „Bravo, ai stil!”


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.