Raluca Dumitru este sinceră, când vine vorba despre colegele sale de la „Bravo, ai stil!”, dar mai ales despre certurile pe care le-a avut cu acestea de-a lungul timpului, iar recent frumoasa vedetă a oferit câteva explicații despre discuțiile pe care le-a avut cu Amna. De la ce a pornit, de fapt, totul!

Raluca Dumitru a dat cărțile pe față

Competiția „Bravo, ai stil!” devine una din ce în ce mai tensionată. Unele dintre concurente simt că nu mai pot rezista, în timp ce altele se țin tare pe poziții și sunt în stare de a primi ele coroana și marele premiu al concursului. Una dintre cele care vrea cu orice preț să câștige este nimeni alta decât Raluca Dumitru.

Vedeta a început să fie din ce în ce mai bună și a adus în atenția celor de acasă și în cea a juraților ținute care mai de care mai interesante, cu ajutorul cărora a reușit să mai urce și în clasament.

Nu mai este este un secret faptul că bruneta s-a certat de câteva ori cu Amna, colega sa de platou, care nu s-a putut abține să nu o pună la zid, în momentul în care nu a fost de acord cu afirmațiile pe care aceasta le-a făcut. Într-una dintre zile, blondina a fost trasă la răspundere pentru faptul că ar fi parcat în locul rivalei sale, acesta fiind și motivul tuturor discuțiilor pe care le-au avut. Acum, pare că apele s-au mai liniștit între ele, dar rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile în viitor.

„Cu Amna mă cunosc de câțiva ani, este un artist minunat și o femeie pe care o respectă foarte mult. Nu am avut niciodată neînțelegeri cu ea. Am avut doar o discuție în contradictoriu pornind de la un loc de parcare. Eu treceam printr-o perioadă mai proastă, eram supărată și nervoasă din cu totul alte motive, dar asta nu este o scuză pentru reacția mea. Știu că atitudinea mea față de fetele din cadrul “Bravo, ai stil! Celebrities” a fost una greșită, mi-am cerut scuze față de ele și am trecut peste acest incident mai neplăcut.”, a declarat Raluca Dumitru, pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2022 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.