Theo Rose își amintește cu mare drag de multe dintre momentele de la începutul carierei sale, iar în cadrul podcast-ului moderat de Horia Brenciu a făcut dezvăluiri neașteptate despre o situație cu care s-a confruntat, în timp ce voia să dea un casting pentru rolul principal îm filmul „Suge-o, Ramona!”. 
 

Theo Rose, despre începuturile carierei

Theor Rose a avut un an plin din toate punctele de vedere. Pe lângă faptul că a dat lovitura pe plan muzical, vedeta s-a făcut remarcată și în lumea televiziuni, după ce s-a implicat în două proiecte importante, pentru care a muncit din greu și care i-au adus satisfacție. În anul 2021, cântăreața nu a refuzat niciuna dintre ofertele primite, fiind în felul acesta mai mereu ocupată. Chiar dacă nu știa ce are de făcut, învăța destul de repede și se apuca de treabă.

Înainte de a ajunge cunoscută în întreaga țară, Theo Rose și-a încercat norocul și a vrut să joace într-un film, unde nu a primit rolul mult visat. După ce a trecut prin acele momente, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și-a dat seama că acel proiect nu era pentru ea și că este mult mai bine că lucrurile s-au așezat în felul acesta.

Retail jobs

În plus, ea a scăpat de inhibiții, fapt care ajutat-o enorm la filmările videoclipurilor sale. Așadar, fiecare întâmplare din trecut a fost o lecție pentru ea, motiv pentru care nu poate decât să fie recunoscătoare.

”A făcut băiatul ăsta de la radio, Andrei Ciobanu, cartea asta «Suge-o, Ramona», după care s-au hotărât să facă un film. De altfel, ați văzut, nu am eu rolul Ramonei, deci nu am luat eu castingul. S-a făcut și în limba engleză, deci mulțumesc lui Dumnezeu că nu l-am luat. Am repetat acasă, era o scenă în care Ramona voia să facă sex cu băiatul, el era foarte rușinos, iar ea își bătea joc de el. Am zis că eu trebuie să par la cameră focoasă, înfierbântată și ăsta e copilul meu, eu îl învăț acum să facă niște chestii. Ei bine, când a ajuns la fața locului, lucrurile nu mai păreau deloc atât de ușoare.

Citeste si:
Ce probleme are Theo Rose în sarcină. Artistei nu îi este deloc...
Ce probleme are Theo Rose în...

Ajung acolo și mă aștepta un băiat, băiatul care a și jucat rolul lui Andrei. Și m-am uitat la el, m-am uitat la fosta mea manageră: pe ăsta de ce l-au adus aici? Ajung în sala unde erau camerele și regizoarea. Ne-au zis: bun, dați două ture de scări, sus-jos și veniți aici excitați, uitați canapeaua, vreau să vă aud gâfâind, vreau să facem scena asta ca la carte”, a povestit Theo Rose, în podcast-ul lui Horia Brenciu.

”Primul gând a fost: mamă, plec? Sau s-o fac acum și, indiferent cum iese, măcar să știu că am făcut-o? Am luat-o pe scări și vorbeam de facultate, de altele. Și când am ajuns acolo, jap!, am trântit ușa de perete, ne-am aruncat pe canapeaua aia, am început să ne pupăm, că ne-am pupat pe bune! Și ce crezi: într-un exces de nebunie, mi-am dat și tricoul jos, am rămas într-un body, nu mai știu ce aveam pe mine.

Citeste si:
Mellina, detalii din viața privată. Fosta concurentă de la...
Mellina, detalii din viața...

L-am mozolit pe băiatul ăla, l-am făcut terci acolo, nici n-am stat cu fața la cameră, că habar n-aveam că trebuie să stau cu fața la cameră. L-am mozolit pe băiatul ăla acolo, n-a mai știut de capul lui. Când am ieșit, mi-a zis fosta mea manageră: ce i-ai făcut băiatului ăluia, că atunci când a ieșit a zis: să nu-i spuneți, dar până acum a fost cea mai bună. Ăla a fost momentul în care am scăpat de simțul ridicolului. Din momentul ăla n-am mai avut inhibiții la videoclipuri, pe scenă.”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2022 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.